image

Pingvini proti mormonom

Če bi priredili ptičjo tekmo med pingvini in mormoni, kdo misliš, da bi zmagal? No, če ne ločiš mormona in pingvina, kar brez skrbi. Ne moreš ju srečati hkrati. Zakaj ne? Ker se ne zadržujejo v istih krajih. Mormoni živijo severno od ekvatorja, pingvini pa južno (razen galapaških). A katere ptice bi zmagale na ptičji tekmi? Ti se odloči.


Čebele meščanke

Dvajsetega maja bo svet praznoval prvi svetovni dan čebel. Si vedel, da smo ga predlagali prav Slovenci? Čebelarstvo je pri nas izredno priljubljeno, vsak dvestoti prebivalec naše dežele je namreč čebelar! Čebele pa domujejo tudi sredi Ljubljane. Zanje skrbijo marljivi urbani čebelarji.

Medene sladice

Zate smo pripravili nekaj preprostih in slastnih idej za medeno ustvarjanje. Če imaš rad prekmursko gibanico, ti bodo gotovo všeč medeni mafini z makom. Za pravo medeno doživetje pa preizkusi čisto prave in zdrave medene lizike!

Ustvarjalnice: Oznake gredic

Spomladi so vrtna dela na vrhuncu. Ker imamo toliko raznovrstnega dela, se pogosto zgodi, da že naslednji dan pozabimo, kam in kaj smo prejšnji dan sejali. Zato ustvari svoje, prav posebne oznake za gredice!


image


Facebook Junior.si

Anketa


Avtohtona pasma slovenske čebele se imenuje:


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.Slovenija RSS: RSS 2.0
Izdelava spletne strani :: CMS :: Hosting :: SEO NETKO NGJZaložba Rokus Klett                
Oglaševanje
Seznam piškotov