Nagradnica

Fotografije: Z DOVOLJENJEM KARANTANIJA CINEMAS (NEZEMLJAN LEM); DN090704/HELIKOPTER (ZOOTIC); © ISTOCKPHOTO/BIGREDLYNX (ILUSTRACIJA RISA)

ZOOTIC

image Na silvestrovo se ljudje zabavajo s spuščanjem raket in občudujejo ognjemete, njihovi štirinožni prijatelji pa se medtem tresejo od groze. Zanimalo nas je, kako vi poskrbite, da vaši hišni ljubljenčki zaradi pokanja niso preveč vznemirjeni. Izkazalo se je, da ste zelo skrbni, saj v času praznovanja poskrbite, da je lepo tudi vašim živalim. Sreča se je že prvi mesec novega leta nasmehnila petim izžrebancem, ki bodo po pošti prejeli bon za nakup v trgovini Zootic v vrednosti 10 EUR. To so: Ana Kovačič, Eva Škerlj, Ana Škerlj, Urban Škerlj in Lara Pogačnik.

SPOZNAJ NEZEMLJANE S PLANETA 51

image

V januarski številki revije ste imeli edinstveno priložnost, da raziščete življenje Nezemljanov na Planetu 51. Kako dobro ste spoznali svojega novega prijateljčka Lema, smo preverili s filmskim kvizom. Prispelo je ogromno pravilnih odgovorov (1 b, 2 a, 3 b, 4 c, 5 b, 6 b, 7 a), izmed katerih smo izžrebali naslednje nagrade:
Laura Jan, Laura Levstik, Ula Herman, Aleš Danijel in Monika Marković prejmejo jojo.
Kozarca se bodo razveselili: Jan Mohorič, Lucija Parkelj, Nika Struna, Tina Šavc in Mojca Koželjnik.
Filmski paket, ki vključuje magnet, flomastre in kocko, pa bodo dobili: Žiga Črnilec Kesič, Amadej Vereš, Ema Špingler, Tara Bernard Črv in Anja Kajič.

SVET VELIKE MAČKE

imageVsem, ki ste rešili križanko na temo velikih mačk, je geslo razkrilo, da se močni zobje, s katerim ris trga svoj plen, imenujejo DERAČI. Če ste nam poslali rešitev in imeli še kanček sreče pri žrebu, se lahko najdete na spodnjem seznamu nagrajencev. Svojo družino bodo na celodnevno kopanje v Vodnem parku Bohinj popeljali: Aleš Surina, Denis Budački, Matevž Pintar, Primož Lesjak, Taja Basaj, Natalija Tomažin, Blaž Trebovšek, Maj Popelar, Lara Kreft in Mihala Korelc. Vsem nagrajencem čestitamo!

 

 

 

image


Facebook Junior.si

Anketa


Koliko let smo slovenske juniorje navduševali za raziskovanje in varovanje našega planeta?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.