Nagradnica

Fotografije: Z DOVOLJENJEM ZALOŽBE KRES (KNJIGA); © ISTOCKPHOTO/LEE DANIELS (ILUSTRACIJA SOVE)

ALI ME POZNAŠ?

imageDobro ste si ogledali fotografijo nenavadne živali, ki je že davno pritegnila pozornost Charlesa Darwina. Razvozlali ste slikovno uganko in ugotovili, da je ta nenavadna žival pasavec. Srečna nagrajenka Eva Devetak z Grosupljega prejme knjigo založbe Kres Charles Darwin in potovanje z ladjo Beagle. Matic Močivnik, Rok Kravanja, Urban Škerlj, Urška Jelševar in Nika Devetak pa prejmejo vstopnico za dve osebi za ogled razstav Darwin danes in Potovanje na ladji Beagle, ki sta na ogled v Tehniškem muzeju Slovenije.

BRR ... ZIMA, MRAZ
V Zooticovi nagradni igri ste pomagali zajčku odgovoriti na 3 vprašanja (vsota vseh števil je 54) in mu tako zagotovili topel kotiček, kjer bo lahko prespal zimo. 
Bon v vrednosti 10 evrov za nakup v trgovinah Zootic prejmejo Ana Škerlj iz Begunj, Lara Tomše iz Novega mesta, Rebeka Nikolič iz Kozine, Eva Jakomin iz Pobegov in Živa Šuta iz Ptuja.

GOZDNI LABIRINT

imageNa domišljijskem potovanju skozi gozd ste pomagali medvedu poiskati pot skozi labirint do zimskega spanca. Na cilju ste prešteli vse njegove prijatelje in ugotovili, da je med njimi 6 veveric, 6 ježev, 6 dihurjev in 7 sov. Izmed vseh prispelih odgovorov smo izžrebali 5 srečnežev, ki prejmejo vstopnico za celodnevno družinsko kopanje v Vodnem Parku Bohinj: Jošt Mlinarič iz Lesc, Jeremija Bernhard iz Lovrenca na Pohorju, Patricija Kavčič iz Slovenj Gradca, Eva Ahačič z Golnika in Blaž Terbovšek iz Kamnika.

POŠTA SLOVENIJE
V nagradni igri Pošte Slovenije ste morali uporabiti domišljijo in nam poslati sporočilo, ki ga prenaša narisani sel v reviji. Med zanimivimi sporočili na prejetih dopisnicah smo izžrebali tri srečne nagrajence. Maj Virant iz Beltincev prejme podlogo za miško ter USB-ključ, Grega Jošt iz Naklega prejme barvice, majico ter brisačo in Nika Erjavec iz Murske Sobote prejme termoflis ter dežnik.

Vsem nagrajencem čestitamo!

 

 

 

image


Facebook Junior.si

Anketa


Koliko let smo slovenske juniorje navduševali za raziskovanje in varovanje našega planeta?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.