Nagradnica

Pripravila: Špela Bulc
Fotografije: z dovoljenjem Continental filma (Noč v muzeju 2)

V junijski številki smo spet srečali že znane muzejske filmske junake, ki s pomočjo Larryjeve čarobne table vsako noč oživijo. Juniorjem so zastavili vprašanja, na katera ste pridno odgovarjali. Srečni izžrebanci so:
JERNEJ KUZMA iz CANKOVE, TESSA MAVRIČ iz DESKEL, ki sta prejela DVD-filma Noč v muzeju 1, in ZALA METELKO iz KAMNIKA ter LEA NEMEC iz LOGATCA, ki sta dobili dvakrat 2 vstopnici za ogled filma
Noč v muzeju 2
.

image

imageJuniorji ste celo šolsko leto pridno zbirali živalske nalepke, ki ste jih našli v reviji. Na koncu ste morali pazljivo prešteti, koliko živali je bilo na zbranih fotografijah. Dobili smo veliko pravilnih odgovorov (39 ali 40 živali – zaradi dileme smo upoštevali oba odgovora), iz med katerih smo izžrebali 10 nagrajencev: DOMEN PEPELKO iz HRASTNIKA (velik teleskop); JERNEJ PRIMOŽIČ iz CERKNICE in URŠKA GMAJNIČ iz ARTIČ (mali teleskop); GAL AHČAN iz POSTOJNE, TJAŠA PAJK iz ZABUKOVJA, GAŠPER TRBOVŠEK iz NAZARIJ, ANDREJA KETIŠ RADIČ iz LENARTA ter ANA ŠUŠTAR iz RADOMELJ (daljnogled); DOMEN PAJK iz ZABUKOVJA in NINA ŠUSTER iz LJUBLJANE (Redoljubov komplet).

imageV Zavozlandiji ste razvozlavali, katere začimbe so bile značilne za obdobje srednjega veka, in na koncu prišli do pravilnega gesla: TRUBADURJI. Knjigo Raziskovalci in odkritja, ki jo podarja Tehniška založba Slovenije, bosta prebirala SAMO SIMJANOVSKI z JESENIC in KATARINA KUNC iz IDRIJE. Celo leto je naš veterinar Srečko Mercina odgovarjal na vaša izvirna in zanimiva vprašanja. Iz med vseh, ki ste mu pridno pisali, smo izžrebali 10 nagrajencev, ki bodo obiskali ljubljansko Specialistično kliniko za male živali Pet Vet: KATARINA KUNC iz IDRIJE, PIKA ŠTEFANČIČ iz LJUBLJANE, INGRID POKORN iz MEDVOD, EMA JAKŠA iz MIRNE PEČI, DOMEN BLAZNIK iz KROPE, SABINA OMEJC iz POLJAN, ANA MARIJA DOLINAR KASTELIC iz ŽIRI, ŠPELA ROBLEK iz LJUBLJANE, SARA TOTIČ iz BELTINCEV in LARA MASTNAK iz LJUBLJANE.

Končana je nagradna igra Bistroum. Iz med prispelih naročilnic smo izžrebali dve srečni nagrajenki: Maša Radi iz Celja prejme kolo Orbea, Ina Trefalt iz Polzele pa prejme rolerje. Nagrajenki bomo o prevzemu nagrade obvestili pisno v roku enega tedna.

Vsem nagrajencem čestitamo!

 

 

 

 

 

 

image


Facebook Junior.si

Anketa


Koliko let smo slovenske juniorje navduševali za raziskovanje in varovanje našega planeta?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.