Nagradnica

Pripravila: Špela Bulc
Fotografiji: WALT DISNEY PICTURES / Z DOVOLJNEJEM CENEXA (BOLT), DANILO FRLEŽ (KNJIGE ROALDA DAHLA)

V februarski številki smo spoznali filmskega junaka Bolta. Juniorjem je zastavil vprašanja, na katera ste pridno odgovarjali. Srečni izžrebanci so:
TJAŠA TRČEK iz ŽIROV, ki je prejela zapestnico, ALEKSEJ PATRIK BABŠEK s PRAGERSKEGA je dobil kovček, LAURA CIMPERMAN iz LJUBLJANE uro, SAMO SIMJANOVSKI z JESENIC frizbi, MAJA MUŠKOTELC iz GROBELNEGA žogo, DAVID MIKEK iz ŠMARTNA OB DRETI USB-ključ, LOTI KOPČIČ iz MORAVČ majico in EVA ŠKERLJ iz BEGUNJ zvezek.

image

imageV Juniorjevi čitalnici smo zastavili nagradno vprašanje, kdo je znani ilustrator knjig Roalda Dahla. Pravilen odgovor se glasi Quentin Blake. Knjigo Gravža je prejel SAMO SIMJANOVSKI z JESENIC, Jurijevo čarobno zdravilo bo zabavalo BRIGITO VALENTINČIČ z DOBROVEGA V BRDIH, Velikega dobrodušnega velikana pa bo lahko brala BARBARA ŠVIGELJ iz BOROVNICE. V Zavozlandiji sta nas Kljukec in Kjukica poskušala zmesti z napačnimi trditvami. Juniorji pa ste uspešno poiskali pravilne trditve. Knjigo Kače: zakaj se jih bojimo? so prejeli: KLEMEN MOTOH, PODSREDA, URŠKA PRISTOVNIK, SLOVENSKA BISTRICA, TESSA MAVRIČ, DESKLE, BRIGITA VALENTINČIČ, DOBROVO V BRDIH, KARMEN KUŽNIK, DVOR. Plišasto kačo so prejeli naslednji izžrebanci: FRANCI KERMAVNAR, BREZOVICA PRI LJUBLJANI, VALENTINA VODOPIVEC, DORNBERK, ALJAŽ MOTOH, PODSREDA, AGLAJA GALE - ŠPAREMBLEK, TRBOVLJE, in HANA KUHAR, MEDVODE. Vsem nagrajencem čestitamo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image


Facebook Junior.si

Anketa


Koliko let smo slovenske juniorje navduševali za raziskovanje in varovanje našega planeta?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.