Nagradnica

Fotografiji: Iztok Bončina (tukan); z dovoljenjem Ljubljanskih kinematografov (medved)

Brezmejno domišljijsko

imageV januarski številki smo spoznali film Zlati kompas. Skupaj smo se sprehodili po svetu, v katerem vladajo živalske podobe naših duš. Nagrade so bile mamljive. Obesek za ključe Zlati kompas prejme TINA POGORELČNIK, LJUBLJANA, majico Zlati kompas prejmeta VID SAVNIK, DOMŽALE in DAVID SEFERAGIČ, PODNART. Plišasti medvedek Iorek se bo crkljal v rokah ŽIVE VREČKO, CELJE, s kartami pa se bo poigral ENEJ LAMOVŠEK, IVANČNA GORICA.

Megakviz
V čast Frideriku Baragi so speljali pot, ki se vije od gradu Trebnje do Dobrniča. Na koncu poti pridemo do cerkve sv. Jurija. Juniorji ste morali ugotoviti, da se za mrežasto ograjo skriva krstni kamen, ob katerem so krstili malega Friderika. Pot se je nadaljevala do vasi Vrhtrebnje. Veliko vas je našlo še podatek, da znamenje v tej vasi zaznamuje 15. poldnevnik. 
Izžrebanci, ki prejmejo knjigo Pavček.doc so:
1. SANDRA MURGELJ, OTOČEC
2. URŠKA LAZAR, PORTOROŽ
3. LEA NEMEC, LOGATEC
4. ŽIGA MRAK, ŠKOFJA LOKA
5. JAN ŠKRJANEC, LJUBLJANA DOBRUNJE

Zavozladnija

image Med vsemi, ki ste v januarski Zavozlandiji našli pravilno kombinacijo, bodo piščal – tukana prejeli: 1. ANA TACER, BLED 2. MIHA ŠTRUC, MISLINJA 3. JURE VARGA, ŠENTVID 4. MARINA KOREN, ZG. KUNGOTA 5. VESNA PIRNOVAR, LJUBLJANA 6. LUCIJA MEDVED, ŠENTJUR 7. MAJ KRISTAN, ŽIRI 8. BINA ŠTRUC, MISLINJA 9. VALENTINA VODOPIVEC, DORNBERK 10. MAJA LEGAN, DVOR

Vsem nagrajencem čestitamo!

image


Facebook Junior.si

Anketa


Koliko let smo slovenske juniorje navduševali za raziskovanje in varovanje našega planeta?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.