Pisma

Lina Laharnar, 12 let, Lesce

Draga Lina,
veseli nas, da se potapljaš in imaš možnost od blizu in osebno srečati morske živali! Razveselila si nas tudi s Kitovo pesmijo, hvala! 

Živa Andrić, 10 let, Kamnik

Živijo, Živa, največja oboževalka lemurjev. Naslovnico z lemurjem ti za letos težko obljubimo, saj vse naslovnice vnaprej izberejo v ameriškem uredništvu. A pusti se presenetiti, morda kakšen lemurček pokuka iz posterja!


Hišna zvezda

Pošlji fotografijo svojega hišnega ljubljenca in ga na kratko opiši. Morda postane naša zvezda meseca!

Navihani Čarli
imageTo je moj pes Čarli. Je pasme pirenejski planinski pes. Ima bel kožuh in na desnem boku liso v obliki srca. Čarli je zelo navihan ter poreden kuža, saj je star komaj 11 mesecev in ima veliko energije. Zelo rad trga in grize stvari, ki niso njegove, ampak se zelo rad tudi boža in crklja. Obožuje zimo in zato komaj čakam, da ga spustim na sneg. To je nekaj najlepšega, kar lahko vidiš! Na sliki poleg njega je psička Lola. Sta najboljša prijatelja, ki si med sabo zelo rada nagajata.
Tara Doles, Ljubljana

 


Hec meseca

Ilustracija: Olleg / Shutterstock

imagePolicist ustavi sumljivega voznika in ga prosi za vozniško dovoljenje. Voznik mu odvrne: »Žal mi je, da vam ga ne morem pokazati, vendar mi ga vaš kolega včeraj ni vrnil.«
Ana Ogrin, Negastrn

Gospod Novak je pred operacijo. Čaka v čakalnici, nato pride zdravnik in ga vpraša: »Zakaj se tresete, gospod?« Pacient odgovori: »Strah me je, ker bom prvič  imel operacijo.«
Zdravnik: »Oh, ne skrbite, tudi zame je prva!« 
Ines Bitenc, Žabnica
image


Facebook Junior.si

Anketa


Koliko časa se razgrajuje plastična vrečka?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.