Pisma Juniorju

Lea Florjančič
(kliknite na sliko za povečavo)
Lea Florjančič


Tim Gajser na obisku

image
Po malici sta nas v KSEVT-u obiskala Tim Gajser in njegov oče Bogomir. Odgovarjala sta na vprašanja naših učencev. Tim je povedal, da je bil že na vseh celinah. Pripovedoval je o svojem otroštvu.

Oče je povedal, da se je naučil voziti kolo že z osemnajstimi meseci in da je na prvi motor sedel že pri treh letih in pol. Najbolj sem si zapomnila njegove besede: »Ko padeš, se poberi in pojdi naprej. Bodi vedno dober.«

Na koncu smo se lahko slikali z njima. Bila je dolga vrsta za avtogram. Tim je zelo zanimiv in duhovit. Obisk nam bo ostal v nepozabnem spominu.
Tajda Hrženjak, 3. razred, OŠ Vitanje


Hišna zvezda

Pošlji fotografijo svojega hišnega ljubljenca in ga na kratko opiši. Morda postane naša zvezda meseca!

imageTo je moja muca Emi. Na sliki je stara 7 mesecev, rojstni dan ima 19. maja. Je pasme modra britanka. Ima rjave oči, majhne noge in velik trebuh. Rada se skrije in me nato prestraši. Zelo, zelo rada spi. Rada jo božam, ker medtem prede. Je prava lepotica in hodi, kot da je kraljica.
Sara Prelom, 5. b, Zavrč

 


Hec meseca

Ilustracija: © Shutterstock / Genestro

image

Ponoči, okrog tretje ure, pri Janezu zazvoni telefon: »Halo, vaš sosed tukaj. Pes že dve uri laja, prosim, da ga utišate!« Naslednjo noč ob isti uri pokliče Janez: »Halo, tukaj Janez. Hotel sem vam samo povedati, da nimamo psa!«
Kristjan Grdun, Primostek
image


Facebook Junior.si

Anketa


V katerem slovenskem muzeju si lahko ogledaš okostje ledenodobnega bizona?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.Slovenija RSS: RSS 2.0
Izdelava spletne strani :: CMS :: Hosting :: SEO NETKO NGJZaložba Rokus Klett                
Oglaševanje
Seznam piškotov