image

Poletje 2017

Tiskani Junior za dva meseca odhaja na oddih, a bomo vmes vseeno snovali nove ideje in načrte za naslednjo šolsko leto. Med počitnicami se bo vseeno marsikaj zanimivega dogajalo na našem Facebook profilu in tej spletni strani. Poleti se bo začel tudi 13. Juniorjev natečaj za najfotografijo. Podrobnosti poišči po 1. avgustu na Juniorjevi spletni strani ali na Facebook profilu. Rok za oddajo fotografij bo 15. oktober 2017.


Iz junijske številke

Za junij pripravljamo posebno, dvojno številko Juniorja, ki bo prinesla kar 80 strani počitniškega branja. Ker imamo radi, da diši po morju, bo letošnja številka posvečena oceanom. Pridružili se bomo Enricu Salu, raziskovalcu National Geographica, ter odšli na poseben podmorski safari.

Poleg zanimivih, poučnih ter zabavnih morskih člankov, pa boš lahko bral tudi o drugih zanimivih rečeh: na primer o optičnih iluzijah (pripravljamo podobe, ki bodo razmigale tvoje možgančke). Pa o najvišjih, najbolj zavitih in najnaprednejših toboganih na svetu ... Vsi ljubitelji starega Egipta pa se bodo lahko razveselili članka o skrivnostni Sfingi.

Z junijskim Juniorjem boste lahko skočili v poletje dobro pripravljeni! smile


image


Facebook Junior.si

Anketa


Katera žival ima na glavi rog, zato ji rečemo tudi morski samorog?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.Slovenija RSS: RSS 2.0
Izdelava spletne strani :: CMS :: Hosting :: SEO NETKO NGJZaložba Rokus Klett                
Oglaševanje
Seznam piškotov