mene zanima če dobivate žepnino? kolko jo dnara? na mesec ali na teden? l.p
RBD PARA SIEMPRE vedno vas bom imela v srcu čeprav boste odšli
jes sem brez žepnine
...TaŁe.okenček.ie.ZzaTo.Da.se.ZzaPoŁni. [Ła.Ła.Ła... .whaT.abouT.meee.? .I.Łove.animaŁs. I.Łove.simPŁe.PŁan. I.Łove.chokoŁaDo. .nai.živaŁce. muceki. .meine.nickname. •c.c.cHhokoLaDica.×3 •...PerfecT...• I LOVE animals
jas jo mam.od ateja dobim 5 evrov na mesec od babice 5 evrov na mesec od dedeka 5 evrov na mesec torej skupaj 15 evrov na mesec sam lahk bi bla mal višja ne.
js dobim na mesc 10 eur
heii <3 ! . u resnic mi iie ime neža . Lada mam moiie frende pa frendicee<3 4ever friends: Nežii & Zaliika & Nejchy . ne maram pa useh tistih k se mate za šefe!!! . meiite se !<3 . Sweet_Candy <3<3<3<3
js pa dobim na mesec 5 eur
P.S. moja nona in moja pranona sta zelo radodarni tk de dabim tut ful velik od neh
primer iz izkurzije sm poslala razglednico in mi je zato dala 3,50 eur al pa ka sm 5.razred končala s 5 mi je dala pa 20 eur
cool ane
ja men je dedi dal za zaključen 5. razred dou tm nekje 50 eur
jaz pa dobim vsak mesec 10 € na kartico
Lahko me rešujejo pred mojim lastnim življenjem, kolikor hočejo. Vendar nič ne pomaga. En zdrs. In potem bom znova poskusila. Enkrat mi bo že uspelo.
RBDgirl - 27 Julij 2008 04:08 PMja men je dedi dal za zaključen 5. razred dou tm nekje 50 eur
men vsako leto da babica če sem odlična(ker sem vedno odlična)100 evrov,pa še za rojstni dan od tete dobim...pa tak dalje....
ja js pa 10e mesecno na kartico. pa dedi mi za praznike pa rojsni dan da po 50e. pa k sm bla odl sm dobla 750e za karto k smo sli u canado.
Life is like a box of chokolates...you never know what you gonna get!!!
(Forest Gump)
kolk si dobla!!!?????? 750 TO PA JE DNAR.....
ja vem sm kr gledala… no ampk smo itk za letalsko karto dal tko da nism mogla posvoje zapravt…
Jo imam in sicer od dedka 10 evrov na mesec,občasno od babice 5 ali 10 evrov.
30 eurou dobim od mami ;D pa še kej od očija. : In data še kej babi p dedi tolk da pride kkšnih 100 eur na mesec :D
By mee.
uf… men so jo pa zej zvišal na 10eur )
vintage bulova watches montblanc timewalker big date Patek Philippe replica rolex Sea Dweller replica Blancpain watches franck muller watches timepiece casablanca panerai watches prices maurice lacroix sphere breguet double tourbillon bell & ross br02 gucci watches kuwait eberhard & co chrono 4 bellissimo rado ceramica michele deco watch breitling watches superocean