Si pozabil/-a geslo?

1 od 2
1
Anketa
Kateri del Piratov s Karibov vam je bil najboljši?
1.del 4
2.del 3
3.del 0
Vsi so bili odlični 20
Pirati s Karibov me ne zanimajo 2
Skupaj glasov: 29
Moraš biti vpisan uporabnik, če želiš glasovati
PIRATI S KARIBOV 3
Poslano: 27 Maj 2007 01:45 PM   [ Ignoriraj ]  
Member
RankRankRank
Skupaj sporočil:  55
Vpisan  2007-02-21

No, a ste gledal? Jz sm v X-pandu. Učinki so mi bli kul, film kot zgodbo pa mi ni bil preveč všeč. Kaj pa vi mislite?

Podpis 

življenje je treba njaprej ZNATI UŽIVATI, šele nato se ga lahko živi =)

Poslano: 29 Maj 2007 07:08 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  9
Vpisan  2007-02-02

meni tudi sem bla v xpandu
pa je blo coool
film glih ne
pa tista poroka mi je bla všeč wink

Podpis 

Najboljši prijatelj je kot dnevnik!

Poslano: 29 Maj 2007 03:19 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 2 ]  
Member
RankRankRank
Vpisan  2007-02-21

pa tista poroka mi je bla všeč wink

ja men tut :-D

Podpis 

Poslano: 29 Maj 2007 08:24 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 3 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  8
Vpisan  2007-02-12

men je ttut čistt hud filmm=)
sm bla u x-pandu sam so bli uni sedeži s pusebnimi učinki zasedeni:D
pa še skos sm letela na wc=)
sam bedno je blo k je biu sam 2D.
ja sam drgač pa film fuul dobr in ti unih 160 minut kukr traja ful hitr mine:p
pačč ni keii spet jim je uspel narest en dobr film.
ja in pripuročam ga usm k pač mate radi use skp u enm filmu kr notr je velik smeha, rumantike (ja no mal smešna tm una puroka) pa akcija=) tko d čist hudo film in mate d mi ga greste usi gledat pol pa še keii pište=)

ččaauu!!!

Poslano: 31 Maj 2007 01:51 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 4 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  28
Vpisan  2007-05-31

Uf ja ful so dobri pirati!!!! vsi!!! sam pruga sem vseen fuuul največkrat gledala! aja a pol je dobr v xpandu? js nism bla še nikol, sem hotla že it ene parkrat pa so mi eni rekl da je brezveze. a se splača it? ker bi ful šla, če je kul!!

Poslano: 31 Maj 2007 02:29 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 5 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  235
Vpisan  2007-05-10
malaribica - 31 Maj 2007 01:51 PM

Uf ja ful so dobri pirati!!!! vsi!!! sam pruga sem vseen fuuul največkrat gledala! aja a pol je dobr v xpandu? js nism bla še nikol, sem hotla že it ene parkrat pa so mi eni rekl da je brezveze. a se splača it? ker bi ful šla, če je kul!!

jest tud nisem bla še v xpandu.drgač so pa ful dobri! tongue wink

Tista poroka-je tud men ful kul cheese

Slikovne priponke
46935.jpg
 Podpis 

čawwwwwwwww!!!!!! tongue wink
pa pridni bodte LOL

Poslano: 31 Maj 2007 02:51 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 6 ]  
Member
RankRankRank
Vpisan  2007-02-21
malaribica - 31 Maj 2007 01:51 PM

hej! ja, men je blo ful vredu v X-pandu! učinki pa to! čeprav ej blo precej mrzlo (ampak v filmu je itak mraz, tko da...). Sicer pa je bila edina napaka to, da se učinki ne umaknejo dovolj hitro. Npr. megla. ponoči je bila megla, nato pa je prišel prizor, ko so zapluli v ful lepo in vroče vreme, pa je bilo še vedno megleno v dvorani… to je bila mislm da edina napaka pri učinkih! Pa voda je ful dobra, čeprav sem slišala od nekaterih, da jim učiniki niso všeč… Pomoje je odvisno od okusa in pričakovanj! :-D

Podpis 

Poslano: 31 Maj 2007 03:50 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 7 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  11
Vpisan  2007-04-28

rasberry jSt gA Pa NeSeM ŠlA GlEdAt, a Že u nApReJ Wm DA jE BeDEn

Slikovne priponke
JaCk.jpg

Poslano: 01 Junij 2007 02:01 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 8 ]  
Member
RankRankRank
Skupaj sporočil:  59
Vpisan  2007-05-05

men so pa PIRATI S KARIBOV najboljši.Obožujem Jack sparowa ful je coooooooooooool!!!!!!!!!!!!

Podpis 

Nikoli ni prepozno !!!!!

Poslano: 01 Junij 2007 05:25 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 9 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-05-10
Cvetlica13 - 01 Junij 2007 02:01 PM

men so pa PIRATI S KARIBOV najboljši.Obožujem Jack sparowa ful je coooooooooooool!!!!!!!!!!!!

eeeeeeennnnnnnnnnnnnaaaaaaaakkkkkkkkkk!!!!!jack sparow je najboljši!!!! cheese  cheese  cheese

Slikovne priponke
46935.jpg
 Podpis 

pa pridni bodte LOL

Poslano: 07 Junij 2007 05:35 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 10 ]  
Newbie
Rank
Vpisan  2007-05-31
šubicarka53 " date="1180704327">

eeeeeeennnnnnnnnnnnnaaaaaaaakkkkkkkkkk!!!!!jack sparow je najboljši!!!! cheese  cheese  cheese

Jaaaaa itak da je najboljšiiii!!!! cheese jst se včasih igram da sm njegova sestrica red face sj vem, sm mau trapasta cheese ampak kaj morm, ce mi je res kuuuuuuuuul! smile

Poslano: 12 Junij 2007 08:15 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 11 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-05-10
malaribica - 07 Junij 2007 05:35 PM

Jaaaaa itak da je najboljšiiii!!!! cheese jst se včasih igram da sm njegova sestrica red face sj vem, sm mau trapasta cheese ampak kaj morm, ce mi je res kuuuuuuuuul! smile

MAVA ZLO PODOBEN.SAM DA SE JAZ IGRAM DA SM NEGOVA...MA RAJ NE POVEM red face SJ NE D NEB TKO HOTLA SM SE BOSTE SMEJAL K PEČENI MAČKI tongue rolleye

Podpis 

pa pridni bodte LOL

Poslano: 13 Junij 2007 04:53 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 12 ]  
Member
RankRankRank
Vpisan  2007-02-21
šubicarka53 " date="1181664927">
malaribica - 07 Junij 2007 05:35 PM

MAVA ZLO PODOBEN.SAM DA SE JAZ IGRAM DA SM NEGOVA...MA RAJ NE POVEM red face SJ NE D NEB TKO HOTLA SM SE BOSTE SMEJAL K PEČENI MAČKI tongue rolleye

Dej, povej… grin sej se ti ne bomo smejal wink

Podpis 

Poslano: 13 Junij 2007 06:56 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 13 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-05-10

okej.igram se da sem negova mami,pol ga pa komnadiram nej že enkat unga wila ubije(wil mi ni lih ušeč)pa take.sej vem da je butast sm mi je res kul, ta jack sparow. red face  smile

Podpis 

pa pridni bodte LOL

Poslano: 19 Junij 2007 06:15 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 14 ]  
Newbie
Rank
Vpisan  2007-05-31
šubicarka53 " date="1181746599">

okej.igram se da sem negova mami,pol ga pa komnadiram nej že enkat unga wila ubije(wil mi ni lih ušeč)pa take.sej vem da je butast sm mi je res kul, ta jack sparow. red face  smile

HMMM ful zanimivo LOL to pa res še nisem pomisla da bi se igrala! ampak js bi bla vseen rajši njegova mlajša sestrica, da bi skrbel zame cheese in bi me naučil vse kul stvari k jih on zna!! recmo vozt ladjo in sablat se in to… smile in še mal bi mu težila loh tko za foro tongue laugh hihi in pol bi se mu skrivala po ladji cheese  wink
aja drugač sm pa slišala že tud za to da se ene igrajo da bi ble njegove punce LOL  cheese

Poslano: 19 Junij 2007 11:03 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 15 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-05-10
malaribica - 19 Junij 2007 06:15 PM
šubicarka53 " date="1181746599">

HMMM ful zanimivo LOL to pa res še nisem pomisla da bi se igrala! ampak js bi bla vseen rajši njegova mlajša sestrica, da bi skrbel zame cheese in bi me naučil vse kul stvari k jih on zna!! recmo vozt ladjo in sablat se in to… smile in še mal bi mu težila loh tko za foro tongue laugh hihi in pol bi se mu skrivala po ladji cheese  wink
aja drugač sm pa slišala že tud za to da se ene igrajo da bi ble njegove punce LOL  cheese

PA SEJ MAŠ PROV...TO SEJ RESŽE MAL DOLGOČASN IGRAT....JA TO SEM ŽE SLIŠALA.D SO KAO OD JACKA PUCE
A TI BI SE KDAJ TO ŠLA??? JS NEVEM
VEM SM TO DA JE JACK SPAROW NNAAAAAAAAJJJJJJBBBBBBBBOOOOLLLLLLLJJJJJJJŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!! NA SVETU!!!!!!!!!!!!!LOLLOLLOLLOLLLOLLOLLOL KULKULKULKULKULKULKULKUL!!!!!!!!!

Podpis 

pa pridni bodte LOL

1 od 2
1

‹‹ šola      kvizz ng bistroumm=) ››