men je ttut čistt hud filmm=)
sm bla u x-pandu sam so bli uni sedeži s pusebnimi učinki zasedeni:D
pa še skos sm letela na wc=)
sam bedno je blo k je biu sam 2D.
ja sam drgač pa film fuul dobr in ti unih 160 minut kukr traja ful hitr mine:p
pačč ni keii spet jim je uspel narest en dobr film.
ja in pripuročam ga usm k pač mate radi use skp u enm filmu kr notr je velik smeha, rumantike (ja no mal smešna tm una puroka) pa akcija=) tko d čist hudo film in mate d mi ga greste usi gledat pol pa še keii pište=)
Uf ja ful so dobri pirati!!!! vsi!!! sam pruga sem vseen fuuul največkrat gledala! aja a pol je dobr v xpandu? js nism bla še nikol, sem hotla že it ene parkrat pa so mi eni rekl da je brezveze. a se splača it? ker bi ful šla, če je kul!!
Uf ja ful so dobri pirati!!!! vsi!!! sam pruga sem vseen fuuul največkrat gledala! aja a pol je dobr v xpandu? js nism bla še nikol, sem hotla že it ene parkrat pa so mi eni rekl da je brezveze. a se splača it? ker bi ful šla, če je kul!!
jest tud nisem bla še v xpandu.drgač so pa ful dobri!
Tista poroka-je tud men ful kul
Slikovne priponke
Klikni na sličico, da bi videl/-a sliko v polni velikosti
hej! ja, men je blo ful vredu v X-pandu! učinki pa to! čeprav ej blo precej mrzlo (ampak v filmu je itak mraz, tko da...). Sicer pa je bila edina napaka to, da se učinki ne umaknejo dovolj hitro. Npr. megla. ponoči je bila megla, nato pa je prišel prizor, ko so zapluli v ful lepo in vroče vreme, pa je bilo še vedno megleno v dvorani… to je bila mislm da edina napaka pri učinkih! Pa voda je ful dobra, čeprav sem slišala od nekaterih, da jim učiniki niso všeč… Pomoje je odvisno od okusa in pričakovanj! :-D
okej.igram se da sem negova mami,pol ga pa komnadiram nej že enkat unga wila ubije(wil mi ni lih ušeč)pa take.sej vem da je butast sm mi je res kul, ta jack sparow.
okej.igram se da sem negova mami,pol ga pa komnadiram nej že enkat unga wila ubije(wil mi ni lih ušeč)pa take.sej vem da je butast sm mi je res kul, ta jack sparow.
HMMM ful zanimivo to pa res še nisem pomisla da bi se igrala! ampak js bi bla vseen rajši njegova mlajša sestrica, da bi skrbel zame in bi me naučil vse kul stvari k jih on zna!! recmo vozt ladjo in sablat se in to… in še mal bi mu težila loh tko za foro hihi in pol bi se mu skrivala po ladji
aja drugač sm pa slišala že tud za to da se ene igrajo da bi ble njegove punce
HMMM ful zanimivo to pa res še nisem pomisla da bi se igrala! ampak js bi bla vseen rajši njegova mlajša sestrica, da bi skrbel zame in bi me naučil vse kul stvari k jih on zna!! recmo vozt ladjo in sablat se in to… in še mal bi mu težila loh tko za foro hihi in pol bi se mu skrivala po ladji
aja drugač sm pa slišala že tud za to da se ene igrajo da bi ble njegove punce
PA SEJ MAŠ PROV...TO SEJ RESŽE MAL DOLGOČASN IGRAT....JA TO SEM ŽE SLIŠALA.D SO KAO OD JACKA PUCE
A TI BI SE KDAJ TO ŠLA??? JS NEVEM
VEM SM TO DA JE JACK SPAROW NNAAAAAAAAJJJJJJBBBBBBBBOOOOLLLLLLLJJJJJJJŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!! NA SVETU!!!!!!!!!!!!!LOLLOLLOLLOLLLOLLOLLOL KULKULKULKULKULKULKULKUL!!!!!!!!!