ja…
moja bivša prjatlca se zdej druži sz eno ki se reže, kadi…
in tko da se je čist pokvarla!
in zdej težijo vsem… te zajebavajo v glavo!!!!
mene ne ma useeno mi grejo na živce
Mislim ta tema je zelo super imam tako zeloooooooooooooooooo tečno sosedo.
Gnjavi me ko se učim, ko kaj delam… vedno!!!!!!!!! To mi gre zelo na živce. Lp
Mislim ta tema je zelo super imam tako zeloooooooooooooooooo tečno sosedo.
Gnjavi me ko se učim, ko kaj delam… vedno!!!!!!!!!
To mi gre zelo na živce.
Lp
ej ma zajebavi sosedo nazaj
aaaaaaa že vem nekej za tvojo TEČNO sosedo…
zmešaš v bel jogurt nekaj čokoladnega sirupa in ji potlej v majhnim količinah KATAPULTIRAŠ na okna…
beeeeee…
kao ptičji dreki
hahaha!
JZ MAM ENO TEČKO (V.) K JE ČIST VSM V RAZREDU TEČNA:(!! PA K SMO PISAL S KOM BI RADI ŠLI NAPREJ V 6.RAZRED JE NOBEN NI NAPISU PA TUT ZATO SE TUT NJEJ NI ISPOVNLA NOBENA ŽELJA IZ LISTKA!VSAK MESEC MA ISTE ČEVLE AL PA KEJ DRUZGA ISTGA K JZ IN MI JE TUT ŽE DOST K SKOZ GOVORI “TI MAŠ PA ISTE (NPR.)ČEVLE K JZ!!!”. NO SEJ ZDEJ BO TEGA KONC K NE GREM Z NJO V NASLEDNI RAZRED.(BOGE MOJE DVE (DOBRE)PRJATLCE K GRESTA Z NJO!!!:()NO PA TUT KRADE MEJ JE UKRADLA VREČO, ENIMA DRUGIMA PA PRSTAN IN BARVICO! PRI MAT. PA SKOZ GOVORI:"A NI TUKEJ DRGAČ?? (KAO DA SMO SE ZMOTLI)” AL PA KK S TI TO NARDILA?? JZ MAM PA DRUGAČ!!) KOMU PA NEBI ŠLA NA ŽIVCE NO!!!
Slikovne priponke
Klikni na sličico, da bi videl/-a sliko v polni velikosti
ma mi smo meli v 5 KLASU eno fuuul tečno sošolko.skos je neki rinla vtebe,bla je fuuul otročja mislila je da je najboljsa v razredu pa še mamo je mela neko posanko.in ko je zgubla telefon je najprej celi razred obtožla da smo ji ga vgradli (seveda nismo)pol pa se je še njena mama prišla v solo nekaj razburjat in se dret na nas da cigani mislim za umret!!!!!!!!!! se sreca da je sla lansko leto na drugo solo!!11