mene pa zanima kere odaje,filme,reklame radi gledate. jst mam rada odaje o živalih,
rada gledam ljubezenske drame (ka pa drucga),
reklame pa...ja no,kukr kera, ene so res ful bedne!!!!
*reklame loh brez problemov ukinete
*razačarane gospodinje djte kr še mal gor,neb mele čist nč proti
*a biloh pr umkoshowu zamenal napowedwalca???!!!!
*pa oddaje o živalih so kul-ful novga zveš!
*škoda de nimamo ngj kanala! FUL SO DOBRE ODDAJE!
najraje gledam kej na Animal planetu, k so res fuuul zanimive oddaje pa to… Sicer pa reklam ne maram, posebi za kakšne pralne praške… če bi dajal kkšne koristne reklame, bi bilo veliko bolše ( koristne reklame, kot je una, da se morajo avtomobili ob prometni nesreči umakniti ob stran ceste, da lahko reševalci pridejo prej zraven pa to… ) čeprav se mi zdi, da včasih, če te recimo ful na WC pa lih en fuul napet film gledaš, reklame kr mau prov pridejo. (to sem puvvedala kot primer )
čeprav se mi zdi, da včasih, če te recimo ful na WC pa lih en fuul napet film gledaš, reklame kr mau prov pridejo. (to sem puvvedala kot primer )
če te na wc al pa če morš neki narest
to z reklamami se kokr sm napisala strinjam, drugač pa nuben ni napisou da gleda mtv!!!!
kaj je zdej to??? jst ga velik gledam, pa tud animal planet pa zvečer so tut kkšni dobri filmi na popu pa kanalu a.
aja, slikco pa barvo pisave sm pa dala samo zato, da mal poživi temo
Slikovne priponke
Klikni na sličico, da bi videl/-a sliko v polni velikosti
Jaz pa najraje gledam A kanal in Pop tv pa nikoli ne zamudim Big Brotherja.Reklame bi pa lahko bile bolj zanimive ali smešne.Sem videla na tujih programih take ,da so mi bile še bolj všeč od filma.Kaj nima noben pri nas dovolj domišljije ,da bi si zanimivo reklamo zmislil?!Pa lahko bi prevajalci filmov bolj natančno prevedli.
pika pa wendy, čist prou mata, kr je big broether fulfulfulfulfulfulfulfulfulfulful zlozlozlozlozlozlozlozlozlozlozlozlozlo glup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!