No, tuki bom pisala dnevnik. Ne obljubljam, da ga bom vsak dan, ampak potrudila se bom. Lahko ga komentirate.
Sobota, 4.6.2011
Danes smo imeli čiščenje. Groza! Kasneje so na obisk prišli družinski prijatlji. Edina dobra stvar je bila majhna luškana punčka Klara, ki mi je kot sestrična
Na youtube sem odkrila Princess diaries po delih. Uau kakšno odkritje e ne?
Ja vem za Ljubljana polje veeem…
Noč
nedelja, 5.6.2011
HY, HOW ARE WOU?
ARE YOU FINE?
ARE YOU HAPPY?
ARE YOU SAD ?
Danes sem šla na pohod na Polšnik. Naporrno, ampak useen fajn
Tamal (mlajši bratec) mi je razmetal sobo ves trud ud učiri je šel v nič. Pol pa itak d un ni bil nč kriv. Mami pa reče:Pust ga, sej vidiš d je mejhen. Zakua pa ne zaklepaš vrat?”
Ja mami, a si puzabla d se mi je kluč sam ud sebe zgubu?
Eh grem js nazaj Princess diaries
by-by
ponedeljek, 6.6.2011
Dans smo pisal slovko...ma slab občutek mam...če bo slaba ucena, učitlca pazi se . Hec.Dons se nam je pouk končal že ob 12.30., tko da sem mela velik časa. Sm šla u zavetišče mal pomagat. Moja mami dela v vrtcu, ampak v prostem času je prostovolka v zavetišče za živali. 3 pse sem odpelala na sprehod, mal učistla bokse, pol pa še dala hrano...ja sam sem že konc. OOO kaj se je zdele ulil uzuni ...bom šla pol, ko neha dež padat mal na trampolin skakat, ker men je tuk fajn skakat po mokrem trampolini, pa še s sestro (13,5 let) se veedno zezamo . Ajaaa dons nismo mel nč dn u šul ojeeeeeeeeeeeeeeeeee. Čudež! Učitlam se je zmašal, resn. A je že kdo gledu kung fu pando 2? Js bi jo rada šla gledat (vem d sm utročja, veeeem) pa me zanima, če se sploh splača . Aja pa še neki me zanima: js grm drug let na nemščino za izbirn predmet. Sm pa 6. razred. A kdu hod pa a mu je fajn pa to pa kak je./? Eh grem js vn. Maaaaaašaaa prid gremo na trampolin!
caw-baw
just keep smiling
Slikovne priponke
Klikni na sličico, da bi videl/-a sliko v polni velikosti
dance in the rain no ubistvi bolj jump in the rain...maša najbolš je blo na trampolini! Glih se je ulil me pa skačemo Pol pa še vroča čokolada mmmm.... najbolš je blo! aja pa še rokoborbo smo mele hahaha čist sm bla mokra.
Torek, 7.6.2011
Slovenščino sem pisala 5! Neverjetn. Oh, še 13 dni šole (brez vikendov). Kaj češ, enkret bojo že počitnce. Sej pol, ko so mi uje pa dolgčas ali pogrešam frende ali je vsega prehitr konc.
Ne da se mi več pisat, itak se mi nič zanimivega ne dugaja. Tko da človečki:
caw-baw
Slikovne priponke
Klikni na sličico, da bi videl/-a sliko v polni velikosti
Sreda, 8.6.2011
Angleščino sem pisala 3, tko d se morm prpravt za juter, da me še 1x upraša, ker sem med oceno (4-5). Kaj se mi ne da učit tega navadnega sedanjika pa tega opisnega sedajnika!
http://www.youtube.com/watch?v=W0syMkYi-bc&feature=related
Petek, 10.8.2011
Danes sem šla k babic čez vikend. Živijo na vasi. Tik ob njih je pašnik z kozami (in cute kozličkam) in ovcam. Odkrila sem tudi majhne mucke (en teden stare), ko so tuuk luškanee . Skakala sem tudi na trampolinu, ki mi ga je babi kupila za 11. rojstni dan. Najbolš je blo pa, ko sem se sede na rolki odpeljala po klancu brez zaviranja
nočko http://www.youtube.com/watch?v=qW7OiyPpVEU
tuc tuc tuc