Si pozabil/-a geslo?

Anketa
ali mislite,da bomo namesto bencina uporabljali sladkorni trs?
da 2
ne 1
ne vem 3
mogoce 3
Skupaj glasov: 9
Moraš biti vpisan uporabnik, če želiš glasovati
Ali mislite,da bomo namesto bencina cez nekaj let res uporabljali sladkorni trs? 
Poslano: 25 Oktober 2007 08:54 PM   [ Ignoriraj ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  20
Vpisan  2007-10-24

zadnjic sem slisala,da se bo cez veliko let namesto bencina uporabljal sladkorni trs.upam,da bo to res,saj si res ne zelim da bi bila zemlja ovita v izpusne pline.napisite se svoja mislenja o tem,ali svoje predloge,iz cesa-kako bi lahko uporabljali rastline v koristne namene-namesto bencina.

Slikovne priponke
166011.jpg_41188119_sugar_ap203b.jpg

Poslano: 26 Oktober 2007 12:51 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 1 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  2842
Vpisan  2007-09-11
slusalka - 25 Oktober 2007 08:54 PM

zadnjic sem slisala,da se bo cez veliko let namesto bencina uporabljal sladkorni trs.upam,da bo to res,saj si res ne zelim da bi bila zemlja ovita v izpusne pline.napisite se svoja mislenja o tem,ali svoje predloge,iz cesa-kako bi lahko uporabljali rastline v koristne namene-namesto bencina.

se strinjam!!!!!!!!!!! :D

Podpis 

...TaŁe.okenček.ie.ZzaTo.Da.se.ZzaPoŁni.
[Ła.Ła.Ła...

.whaT.abouT.meee.?
.I.Łove.animaŁs.
I.Łove.simPŁe.PŁan.
I.Łove.chokoŁaDo.

.nai.živaŁce.
muceki.

.meine.nickname.
•c.c.cHhokoLaDica.×3
•...PerfecT...•
I LOVE animals

Poslano: 26 Oktober 2007 07:29 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 2 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  8
Vpisan  2007-10-26

ma n vem če bomo res uporablal sldkorni trs sej velik zdej dajo znanja v hibridne avtomobile pa ne velik u sladkorni trs sam je tut možn

Podpis 

(l__l) To je zajček skopirajte ga v svoj podpis da bo zavladal svetu
(O.O)
(.....)

Poslano: 31 Oktober 2007 03:44 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 3 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  124
Vpisan  2007-08-03

ja ko bo zmanjkal nafte pa ostalih goriv, možno da bomo uporabljali tut sladkorni trs, men se zdi to fajn ker ne bi več onesnaževal tolk zemlje…

Podpis 

carpe diem!:lol:
(užij dan)

Poslano: 02 November 2007 01:42 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 4 ]  
Jr. Member
RankRank
Skupaj sporočil:  46
Vpisan  2007-10-17

jaz resno upam da bodo proizvajali “Ekološki bencin”, kako pa trs obdelujejo danes in kako vlada daje prazne obljube se mi zdi to kot ena velika fantazija. Povedali bodo da je proces vzgajanja in izdelovanja predrag, in bo zavzemal preveč obdelovalnih površin, kar pomeni manj hrane. Bolj resnično se mi zdijo pogoni na vodo in solarni sistem, samo dva problema sta: PRVI: je zlo drago DRUGI: s kakšno močjo bodo peljali avti? pet konjev?

Podpis 

Cobrakillah čaka na vaš odgovor...
pa še to ptitisnite, prosim.  http://buje.myminicity.com/

Poslano: 13 November 2007 10:10 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 5 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  1929
Vpisan  2007-11-13

jst sem pa slišla d bodo uporabljali vodo

Poslano: 17 Februar 2008 04:27 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 6 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  2509
Vpisan  2007-11-20

BI BILO FAJN

Podpis 

Lahko me rešujejo pred mojim lastnim življenjem, kolikor hočejo. Vendar nič ne pomaga. En zdrs. In potem bom znova poskusila. Enkrat mi bo že uspelo.

Poslano: 17 Februar 2008 04:28 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 7 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

BI BILO FAJN..............

Podpis 

Lahko me rešujejo pred mojim lastnim življenjem, kolikor hočejo. Vendar nič ne pomaga. En zdrs. In potem bom znova poskusila. Enkrat mi bo že uspelo.

Poslano: 17 Februar 2008 06:57 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 8 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  2842
Vpisan  2007-09-11

ne bi blo, kr že tk al tk zdj vode zmankuje

Podpis 

...TaŁe.okenček.ie.ZzaTo.Da.se.ZzaPoŁni.
[Ła.Ła.Ła...

.whaT.abouT.meee.?
.I.Łove.animaŁs.
I.Łove.simPŁe.PŁan.
I.Łove.chokoŁaDo.

.nai.živaŁce.
muceki.

.meine.nickname.
•c.c.cHhokoLaDica.×3
•...PerfecT...•
I LOVE animals

Poslano: 17 Februar 2008 10:02 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 9 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

SAJ BI LAHKO BLA MORSAK VODA...PA ŠE LEDENIKI SE BODO TOPILI

Podpis 

Poslano: 20 Avgust 2010 08:08 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 10 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  493
Vpisan  2010-08-20

replica Rado watches are one of the finest brands of luxury watches; apart from its fine quality, the brand is famous for its intricacy of style. The replica A.Lange & Sohne watches are finest specimens of accuracy, durability, and precision. watch cases have made these Baume & Mercier replica one of the most desirable replica Bvlgari watches for use.
The best part of replica Rolex Masterpiece watches is its intricate Designs, original looks, and comfortable use. Although it is tough to make a choice between these fine Rolex Yachtmaster replica watches ,A few best seller Rolex Air King replica watches
are described here with outline details.
Ebel replica is from Maurice Lacroix watches ; this replica Rolex GMT watches case is made of stainless steel and the Gucci watches runs on Japanese quartz movement. The dial of this replica DeWitt watches is of silver color and it has two additional chrono sub dials.The hour markers are highly readable and the replica Hermes comes with brown leather band.
replica Rolex Air King is the top quality replica Glashutte watches . This Swiss made Rolex? replica