Hm.....
- pohodništvo, ker zelo rad hodim v hribe, predvsem slovenske tisočake in dvatisočake, poleg tega pa je še zdravo preživljanje prostega časa v naravi;
- kolesarstvo, ker sem rad na kolesu, predvsem je moja panoga gorsko kolesarstvo, saj bi včasih rad v enem dnevu ubral pot čez čimveč manjših hribov v škofjeloškem pogorju, pa mi pač peš ne usper prehodit, zato pa je kolo prava zadeva;
- smučanje, ker sem blizu smučišča stari vrh, sem rad na smučeh, predvsem pa uživam v snegu, pozimi pa tako ali tako ne morem veliko kolesariti in hoditi po hribih;
- plavanje, ker sem pač če imam le čas veliko na morju, tam pa poleg veslanja kaj veliko drugega ni možno početi, mogoče si kdaj sposodim kolo za nekaj ur, to pa je to;
- veslanje, predvsem je tu mišljeno rafting na kolpi in soči, nekaj pa veslam tudi v kanuju, vendar to le občasno, kadar pač imam čas;
Mislim, da imam kar zdrav način življenja, dopolnim pa ga še s čim, kot je naprimer zdrava prehrana, saj v poplavi nekvalitetne hrane hitro uničiš svoje zdravje, seveda pa mi tudi fitnes ni tuj, poleg tega a paše še fitnes prehrana, kot je fitnes zajtrk in fitnes večerja.
tut jest hodm po gričih