Ges ne razmen kak mate vsi telko časa, ka trenejrate 3 ali več športov ali pa kakšneh drujgeh dejavnoste. Ges sploj neman časa, pa nika ne trenejran pa nika. Samo k verouke oden, pa še tou včaseh nej, ka se moren dosta včite !!! Oden v devejte razrejd, pa sploj včasek ne najden časa za prouste čas. Tak trujdna san sigder, od včinja pa nalog… Cejle dnejve preživen v svojoj sobe, včaseh iden za 10 minut gejst pa nazaj k knjigan, pa zvezkon.
Nej, nejsan piflarka, če ene tak mijslete, včin se sproute, zatou me tude več časa zeme. Zaj že gda tou pijšen se mijslen ka moren še ovo, pa še ovo ponovite.
Jooj, pa ta šoula, čudno me je kak se dujge najdete čas, za vse drujgo, malo me povejte.
Tiste kere toga nejse mogle preštete, mi je fejst žao, mene tude neje fajn štete predvsem ljubljanska pa drujga narečja. Malo se potrujdete.
Ajde fajn bojte, dijo.
Jaz hodim na dramski,drugače pa hodim na plesne vaje studio ritem.Aja,rada bi še trenirala plavanje,samo ni tukaj v Ljubljani nobenega plavalnega kluba…
Omg ljudje, resno kak vam rata tolko športov speljat…
Jaz mam odbojko 3-4x na teden pa šah (vem, da to ni šport)… Včesih sem mela jahanje, poskusila sem še ples, gimnastiko, atletiko. Če se odločate za novi šport vam priporočam odbojko, super šport za punce!
Which is until nowadays, when I came across myself drooling about my key pad over this kind of gucci outletFresh Pelham Huge Shoulder Carrier. I really like everything concerning this gucci for men bag, significantly, everything.
Properly, I’ve merely been underwhelmed together with gucci uk bag designs these days.
I realize, seems sort of harsh, proper? Hello, stunning. To become honest together with you, I don’t necessarily go out of my way to discover a great gucci borse bag.
Hm.....
- pohodništvo, ker zelo rad hodim v hribe, predvsem slovenske tisočake in dvatisočake, poleg tega pa je še zdravo preživljanje prostega časa v naravi;
- kolesarstvo, ker sem rad na kolesu, predvsem je moja panoga gorsko kolesarstvo, saj bi včasih rad v enem dnevu ubral pot čez čimveč manjših hribov v škofjeloškem pogorju, pa mi pač peš ne usper prehodit, zato pa je kolo prava zadeva;
- smučanje, ker sem blizu smučišča stari vrh, sem rad na smučeh, predvsem pa uživam v snegu, pozimi pa tako ali tako ne morem veliko kolesariti in hoditi po hribih;
- plavanje, ker sem pač če imam le čas veliko na morju, tam pa poleg veslanja kaj veliko drugega ni možno početi, mogoče si kdaj sposodim kolo za nekaj ur, to pa je to;
- veslanje, predvsem je tu mišljeno rafting na kolpi in soči, nekaj pa veslam tudi v kanuju, vendar to le občasno, kadar pač imam čas;