Si pozabil/-a geslo?

1 od 2
1
kaj trenirate
Poslano: 03 November 2010 05:59 PM   [ Ignoriraj ]  
Jr. Member
RankRank
Skupaj sporočil:  43
Vpisan  2010-01-21

kaj vse trenirate jaz imam rada več športov kaj pa vi grin

Poslano: 03 November 2010 06:02 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 1 ]  
Jr. Member
RankRank
Vpisan  2010-01-21

Poslano: 03 November 2010 07:34 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 2 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  2509
Vpisan  2007-11-20

-.-
naj ti bo, bom odgovorila, no, jaz treniram full dost stvari
spanje, facebok-anje, smejanje, zabavanje, učenje in prijateljce ;P

Podpis 

Lahko me rešujejo pred mojim lastnim življenjem, kolikor hočejo. Vendar nič ne pomaga. En zdrs. In potem bom znova poskusila. Enkrat mi bo že uspelo.

Poslano: 03 November 2010 08:07 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 3 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  298
Vpisan  2010-04-28

trenirala sem balet!!! sedaj pa hodim k hip hop!!!rada kolesarim, pa berem pa sem dosegla prvo mesto v atletiki: tek na 6oo metrov!!kaj pa ti??

Podpis 

oila!
jst sm Pia
če te še kej zanima, me vpraši
ne grizeem xD

Poslano: 04 November 2010 08:00 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 4 ]  
Jr. Member
RankRank
Vpisan  2010-01-21

zelo rada berem pa neki časa sem hodila na košarko in dramski krožek

Poslano: 05 November 2010 04:35 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 5 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  1103
Vpisan  2008-05-20

plezanje :3

Poslano: 17 November 2010 12:04 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 6 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  27
Vpisan  2010-10-22

Js treniram balet pa gimnastiko…

Podpis 

Just walk this way...With smile on face<3

Poslano: 25 November 2010 04:35 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 7 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  7
Vpisan  2009-09-02

6. leto treniram balet, plavanje in klavir (čeprav to ni šport). jaham 3. leto in hodim na hip hop. poleg tega rada igram na bobne, smučam, kolesarim.

Podpis 

Poslano: 27 November 2010 04:43 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 8 ]  
Jr. Member
RankRank
Skupaj sporočil:  40
Vpisan  2009-09-04

Ges ne razmen kak mate vsi telko časa, ka trenejrate 3 ali več športov ali pa kakšneh drujgeh dejavnoste. Ges sploj neman časa, pa nika ne trenejran pa nika. Samo k verouke oden, pa še tou včaseh nej, ka se moren dosta včite !!! Oden v devejte razrejd, pa sploj včasek ne najden časa za prouste čas. Tak trujdna san sigder, od včinja pa nalog… Cejle dnejve preživen v svojoj sobe, včaseh iden za 10 minut gejst pa nazaj k knjigan, pa zvezkon.
Nej, nejsan piflarka, če ene tak mijslete, včin se sproute, zatou me tude več časa zeme. Zaj že gda tou pijšen se mijslen ka moren še ovo, pa še ovo ponovite.
Jooj, pa ta šoula, čudno me je kak se dujge najdete čas, za vse drujgo, malo me povejte.
Tiste kere toga nejse mogle preštete, mi je fejst žao, mene tude neje fajn štete predvsem ljubljanska pa drujga narečja. Malo se potrujdete.
Ajde fajn bojte, dijo. 

Podpis 

|*KaTjA*| ... <3

Poslano: 28 November 2010 02:38 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 9 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  9
Vpisan  2010-09-30

Jaz hodim na dramski,drugače pa hodim na plesne vaje studio ritem.Aja,rada bi še trenirala plavanje,samo ni tukaj v Ljubljani nobenega plavalnega kluba…  

Podpis 

PLESNA ZVEZDICA

Poslano: 05 December 2010 03:59 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 10 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  1
Vpisan  2010-08-16

Jaz treniram ‘’ROKOMET’’ in to 4-krat na teden, pa skor vsak vikend mam tekmo. Res vam povem da je to najbolši šport na svetu. =)

Poslano: 05 December 2010 04:39 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 11 ]  
Jr. Member
RankRank
Skupaj sporočil:  40
Vpisan  2009-09-04

Ges pa sovražen rokomet, oproste samo rejsan. Nega bole čudnoga športa kak je rokomet, rajše be špilala nogomet, kak pa rokomet…

Podpis 

|*KaTjA*| ... <3

Poslano: 15 December 2010 04:52 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 12 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  13
Vpisan  2010-12-15

Omg ljudje, resno kak vam rata tolko športov speljat…
Jaz mam odbojko 3-4x na teden pa šah (vem, da to ni šport)… Včesih sem mela jahanje, poskusila sem še ples, gimnastiko, atletiko. Če se odločate za novi šport vam priporočam odbojko, super šport za punce!

Podpis 

Always look on the bright side of the life XD!

Poslano: 21 December 2010 06:32 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 13 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  4
Vpisan  2010-12-21

xzczcxzczxczxczxcxzc

Poslano: 07 April 2011 03:12 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 14 ]  
Jr. Member
RankRank
Skupaj sporočil:  48
Vpisan  2011-03-16

Which is until nowadays, when I came across myself drooling about my key pad over this kind of gucci outletFresh Pelham Huge Shoulder Carrier. I really like everything concerning this gucci for men bag, significantly, everything.
Properly, I’ve merely been underwhelmed together with gucci uk bag designs these days.
I realize, seems sort of harsh, proper? Hello, stunning. To become honest together with you, I don’t necessarily go out of my way to discover a great gucci borse bag.

Poslano: 10 Maj 2011 07:48 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 15 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  5
Vpisan  2011-04-22

Hm.....
- pohodništvo, ker zelo rad hodim v hribe, predvsem slovenske tisočake in dvatisočake, poleg tega pa je še zdravo preživljanje prostega časa v naravi;
- kolesarstvo, ker sem rad na kolesu, predvsem je moja panoga gorsko kolesarstvo, saj bi včasih rad v enem dnevu ubral pot čez čimveč manjših hribov v škofjeloškem pogorju, pa mi pač peš ne usper prehodit, zato pa je kolo prava zadeva;
- smučanje, ker sem blizu smučišča stari vrh, sem rad na smučeh, predvsem pa uživam v snegu, pozimi pa tako ali tako ne morem veliko kolesariti in hoditi po hribih;
- plavanje, ker sem pač če imam le čas veliko na morju, tam pa poleg veslanja kaj veliko drugega ni možno početi, mogoče si kdaj sposodim kolo za nekaj ur, to pa je to;
- veslanje, predvsem je tu mišljeno rafting na kolpi in soči, nekaj pa veslam tudi v kanuju, vendar to le občasno, kadar pač imam čas;

Mislim, da imam kar zdrav način življenja, dopolnim pa ga še s čim, kot je naprimer zdrava prehrana, saj v poplavi nekvalitetne hrane hitro uničiš svoje zdravje, seveda pa mi tudi fitnes ni tuj, poleg tega a paše še fitnes prehrana, kot je fitnes zajtrk in fitnes večerja.

Podpis 

Fitnes vadbe - Fitnes oprema - Fitnes prehrana - Zdrava prehrana

1 od 2
1

‹‹ gospodar prstanov      selena gomez ››