ojla!! to bo zdaj moj dnevnik. vsak večer bom napisala kar se mi je danes zgodilo!!!
prosim vas da ne komentirate!!! lahko pa ga preberete(bo zanimiv)!!!
seveda pa bom vstvarla temo kjer boste lahko komentirali !
naslov teme: rokerca& dnevnik: komentarji
pondeljk
ola dnevnik
dans je blo u šuli ful zabito!!! sošolec ki sedi zraven mene(ian mu je ime) me skozi zafrkava. moje sošolke so tako zabite razen maše in anje (ki je zdaj včlanjena v ta forum!) v hiši je vse prazno kr sta sestra in brat šla študirat v ljubljano in mam zdaj celo sobo zase!!!! zdej mi je taku dolgcejt! danes bomo pekjli kostanj!!! pa bom še kaj od šole napisala!!! ena moja sošolka je tolku zabita skozi se nekej reži in je tud zaljubljena v enga k sm jaz(tisti ki ste z moje scool prosim ne povedat da sem še zmerej v njega) in se tolku važi(anja ti že veš kdo je to) in ena moja sošolka je tolku zabita( no ne bom več pravla kr ti gre že na živce!!!) lohde ti bom še kej zvečer napisala( zdej sm ti nekej napisala kr nima kej za delat!!!) P.S. na ekranu računalnika se je pojavla neka čudna lisa ki se je ne da zbrisat!!!
ojla!!! smo v tork!
sm bla v šoli (je blo zlu zabito!
bla pr klarinetu v knjižnjici mestni(dobila pet novih knjig). pole moram še nalogo narest 5x prepisat in učbenika neko besedilo. zdej bom še prebrala knijo drejček in 3 marsovčki( domače branje). in v knižnci sem dobila knjigo klub besnih punc in še en vodnik za pomoč pri odraščanju(puberteti) mi je groznu dolgcajt. aja in pole zvečer bo lohkde pršla soseda k meni!!
sreda!!
v šoli je blu zabitu, smo meli likovni 2 uri. pr kosili ugotovim da je sošolec zaljubljen vame, s tistim ki sedim vsak da in se skozi zafrkavava med poukom. sem še zmeraj zelo soširana. in vsako uro postajam bolj preprična d je on tud meni všeč(zelo malo). sem mela nauk pole spet šla v knižnico z ančiko. in mislim da sva postali BFF vsaj upam. zdej berem knjigo najboljši prjatlci od znane pisatlce JACKUL WISLON al neki tazga care knjiga jo že drugič berem. zdej sem 1 uro vadla za klarinet in zdej bom šla spat (čez 1 uro in pol) drgač pa je v lajfi še kar(do zdej je blu) čeprow mi skuzi mam tečnari. no nočko!!P.S. jutre imamo plesne vaje od hišp hop!!!
em, sory kr ti nism pisala v čet, pet sem mela polhnu opravkov in nisem utegnila!!! naslednji tedn pišmo test, danes so bli skavti in eden me je skozi gledu!!! je iz naše scql !! danes bomo spet pekli kostanj!!! čaw se slišmo jutre(lohde ti še kej danes pišem(malo verjetnosti)) čaw
ja zadnje cajte ne morm velk pisat. zato sem se odločla da bo to tednik. enkrat na teden bom poročala. no minile so še zadnje počitnice in jaz sem prebrala predzadnji del harryja potterja. v petk imamo test v skul od nitke. med počitncami sem šla prespat z lauro k moji noni. sestra in brat sta se vrnila iz ljubljane. priznam sestro sem kar pogrešala. učeraj smo šli na shoping v italijo. mama mi je kupila lep pulover. pojutrišnjem se začne šola in zato se moram začet malce piflat kr sprašava anglo. lahko noč!!!
četrtek,
ojla!
oprosti ke rti nisem pisala sam to je taka mora. no kakorkoli! jutri imamo test in bojim se da bo čudna ocena!
sošolke so tečne kot še nikoli in danes me obupno glava boli. gregor me osvaja da je joj in mislim da ne bom več zdržala!no zdaj bom še mal brala forum pol pa prebrala še konec knjige harry potter in svetinje smrti! čawči!
nedelja
ŽIVIJO!
včeraj sem se šla v črni vrh kepat kr je 20 cm ali še kar več cm snega.drgač pa danes je taka burja in sneži in ež pada.
uf...grozljivo.pa sem si lase umila lihkar ker mi grozno smrdijo in so krhki. jutre je šola in se moram učiti vlogo pripovedovalca za eno dramsko besedilo. v sobi bom pa še malo brala.
P.S. pojutrišnjem je test od mate!
rokerca
ojla.
danes je bilo ful bed v šoli. pisal test od mate oz. geometrije in sem pri eni nalogi vse zafrknila.
pri slovi imamo za nalogo dožiljanski spis ustno in sem dala naslov: v živalskem vrtu! mislim lol.
ri angli se je spet jezila zakej nimam naloge (upsi ) in mi je šla prov na živce učitlca.
ker hodim k klarinetu in je danes en koncert in je obvezen za učence pihal in trobil bom mogla iti zdej čez eno uro.
ojej! kakorkoli. moja BFF mi je učeraj narisala in dala slikco in zarda tega sem jo tudi jaz njen lihkar. upam da ji bo ušeč. no in en moja sošolka je toliko neumna. ona misli da smo njene BFF mi pa vsekakor nismo. in ena druga sošolka si zmeraj kadar se ima za nosek obrisat raje da smrkelj pod svojo mizo. in zdaj je spodnja stran mize cela od smrklja. fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kakorkoli ugotovila sem da so vame zdaj zaljubljeni že 3 fantje iz razreda in me zelo osvajajo!
uf… zdej pa se moram iti uštimat za koncert!
miška!
ojla!
kakor koli danes mo meli 2 uri LVZ pri katerih sem zelo uživala. gregor me spet osvaja. in učiteljica nam je težila.sem mela nauk. no zdaj pa glavno: sem naredila ogromnega snežaka ker je pri nas veliko snega. em pri družbi em komaj ujela 5. če samo ne bi imela tite pol točke bi padla 4. gaja spet teži in pri športni ko smo meli badbiton in sem bla v paru z mojo BFF je bla ta nesposobna. jutri imamo neki spis za napisat. zdaj pa moram dati na radiator škornje sušit saj so mokri in delanja snežaka! nočko
miška
ojla!
ne morem velik piat ker imam prepoved računalnika pa še časa nimam. kakorkoli: v šoli je bed kot še nikoli, in z eno prijateljico smo se skregale. v petek imamo nastop. pri klarnietu mi gre slabo. v šoli je eden zaljubljen vame. čawči!
oprostite ker ne tolku piše mela sem prepoved računalnika pa še časa nimam.
no prvo želim srečno novo leto! zadnje čase nisem v redu, mam viruse in gripe pa podobne fore.
zadnji dan v šoli smo se obdarovali in jaz sem dobila od Primoža šalčko na kateri je narisana panda
pol pa tri vrečke vroče čokolade. NJAMI.. ni kaj. ta teden smo bli veš čas v črnem vrhu v našem vikendu. pa smo šli
v sredo in včeraj smučat na SC CERKNO. Pa sem smučala pol pa šla s dvosedo nazaj gor.pa v ponedeljek je spet skul.
OMG! pa včeraj ob peti uri ponoči so me zbedile petarde. kateri debili!
Miška
danes smo kot zmešani pospravljali v črnem vrhu saj smo odhajali. pol pa sem se sporehodila in posnela par dobrih fotk od narave. danes sem še naredila nalogo in i zamenjala peresnico( imam jih na tisoče pa si jih skoraj vsak teden premenjam). ful sem sad ker je jutri skul. ne štekam zakaj so jo izumilij ... mislim koga brigajo enačbe in regulacija rek. pa zakaj za vraga rabim vedet da smo si ves folk različni po rasi, veri, kulturi. in ne vem kdo je izumu anglo zakaj moram vedet da je večerja po angleško dinner. ma lepo vas prosim! . komaj čakam da vidim mojo bff mašo. no nočko sem utrujena
dane smo z razredom šli drsat pa me je gregor skozi osvajal.
joj sem trudna. sem zelo zaposlena z zgodbo k jo pišem. em lara je ratala najina frendica in gaja je ful neumna!!!!!!!!!!! bay je polnu ura moram it spat (brat še pol ure)!