mene pa zanima: 1.MED TEDNOM -kdaj greste spat? -kdaj ustanete? -koliko časa spite(ur)?
2.MED VIKENDOM -kdaj greste spat? -kdaj ustanete? -koliko časa spite(ur)?
Climbing is my life. ♥
1.MED TEDNOM -kdaj greste spat? hm...okoli 9h, kdaj tudi ob pol 10h -kdaj ustanete? ob 5.50 -koliko časa spite(ur)?rečmo...9ur
2.MED VIKENDOM -kdaj greste spat?10h/10.30 -kdaj ustanete?ob pol 8h/8h -koliko časa spite(ur)? rečmo...9-10ur
plezalka♥ - 09 Februar 2010 07:45 AMmene pa zanima: 1.MED TEDNOM -kdaj greste spat? okrog 10h pol 11h -kdaj ustanete? ob sedmih -koliko časa spite(ur)? zračunaj, meni se ne da.. hh 2.MED VIKENDOM -kdaj greste spat? okrog 11h -kdaj ustanete? okrog 11h -koliko časa spite(ur)?
mene pa zanima: 1.MED TEDNOM -kdaj greste spat? okrog 10h pol 11h -kdaj ustanete? ob sedmih -koliko časa spite(ur)? zračunaj, meni se ne da.. hh 2.MED VIKENDOM -kdaj greste spat? okrog 11h -kdaj ustanete? okrog 11h -koliko časa spite(ur)?
Prijatelji ti zamerijo in se nočejo pobotat s tabo! Kaj naj? Trenutno mi najbolj pomagata Eva in Ana P..
jas tui kr takk nekak k ti rainbow.
Miley you are the best. I love you!
plezalka♥ - 09 Februar 2010 07:45 AMmene pa zanima: 1.MED TEDNOM -kdaj greste spat? 10ih -kdaj ustanete? 6.30 -koliko časa spite(ur)? nwm.. xD 2.MED VIKENDOM -kdaj greste spat? 11IH -kdaj ustanete? 10 IH.. -koliko časa spite(ur)?
mene pa zanima: 1.MED TEDNOM -kdaj greste spat? 10ih -kdaj ustanete? 6.30 -koliko časa spite(ur)? nwm.. xD 2.MED VIKENDOM -kdaj greste spat? 11IH -kdaj ustanete? 10 IH.. -koliko časa spite(ur)?
Not a day passed me by, not a day passed me by When I don’t think about you And there’s no moving on, ‘cause I know you’re the one And I can’t be without you…
For: VerySpecialPersonWhoHasStollenMyHeart ! <3
kuk kasn ustajate!!! drgač sm pa zato napisala, kolk časa spite, kr se mi ne da računat…