KAKO FANTU POVEDATI, DA GA IMAŠ RADA ?
----------------
1. PRIMER: POZNAŠ GA, IN ON TEBE :
poznaš ga iz šole, treninga in sta zelo dora prijatelja. zanj je lahko šok, če mu kar direktno to poveš,...poizkusi s tem:
Veš, če bova tako nadaljevala, se bom še zaljubila vate…
in če odgovori: jaz tudi tako mislim ! lahko mile vlje odgovoriš: no, jaz sem že malce zaljubljena… če ti odgovori: vesel sem, da sva tako dobra prijatelja, pomeni, da vidi vajin odnos le kot prijateljski ali pa potrebuje več časa za premislek.
-----------------------------
2. PRIMER: PRIJATELJI PRAVIJO, DA SEM MU VŠEČ
pozan imaj se kdo si ti prijatelji, in če pravijo resnico, če je odgovor pritrdilen, ga vprašaj na zmenek, saj zanj ne bo noben šok, saj si mu že všeč
-------------------------------------------
3. PRIMER: POZNATA SE SAMO NA VIDEZ
ali ga vidiš vsak dan v šoli, ali pa občasno v trgovini in so ti všeč njegove oči, itd. STOP ! najprej ga poskušaj spoznati od znotraj
-------
---------
----
PRIMERNE BESEDE:
tudi za fanta je pomembno, kako mu izpoveš ljubezen, nikoli ne uporabi besede ljubezen, saj se fantje prestrašijo, rajši reči: mislim, da sem se zaljubila vate ! ali pa Všeč si mi bolj kot prijatelj,! uporabiš pa lahko tudi : Res si mi všeč !… če gresta na zmenek in ga želiš poljubiti: Včasih me kar prime, da bi te kar poljubila, kot zdaj ! če se nasmehne ga lahko tudi zares poljubiš, lahko pa uporabiš tudi kak star kliše: Zadnje čase pogosto mislim nate !
--------------
upam, da je kaj pomagalo…