Si pozabil/-a geslo?

Anketa
Ali hodiš na kviz BISTROUM?
Da 5
Ne 4
Še razmišljam... 0
Skupaj glasov: 9
Moraš biti vpisan uporabnik, če želiš glasovati
Kako se pripravljaš na šolsko NGJ tekmovanje BISTROUM? 
Poslano: 20 Oktober 2009 08:03 PM   [ Ignoriraj ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  1
Vpisan  2009-10-20

Živjo!
No mene pa zanima kako se pa VI pripravljate na šolsko NGJ tekmovanje BISTROUM? No mi smo komaj danes začeli in že trdo delamo na računalnikih(na računalnikih zato ker je v skupini OŠ Sodražica BISTROUM prijavljen le eden). Težko ali po domače “trd oreh” je pri nas:Nekateri ne poznajo tipk in ne znajo narediti presledka pri računalniku(smeh).

Kaj boste pa vi napisali?
Kako se pripravljaš, kaj je pri vas TRD OREH, so ti težke naloge/prepisovanje in je vaša učiteljica tečna?

Zdaj pa začnimo(+anketa)

Podpis 

Jan Adamič--NGJ Uporabik--BISTROUM
Andol 2
1316 Ortnek
Slovenija

Poslano: 21 Oktober 2009 02:23 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 1 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  2509
Vpisan  2007-11-20

ne tekmujeem

Podpis 

Lahko me rešujejo pred mojim lastnim življenjem, kolikor hočejo. Vendar nič ne pomaga. En zdrs. In potem bom znova poskusila. Enkrat mi bo že uspelo.

Poslano: 29 November 2009 02:18 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 2 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  244
Vpisan  2009-01-24

jaz sem prijavljena in rešujem te naloge za krajšanje časa

Podpis 

Sem največji knjižni molj
v Sloveniji…

RESNO!!

lepo se mejte

Adri B)
P.s.
lahko greste prosim na http://kangoruningia.myminicity.com/
ali
http://somting.myminicity.com/
ali
http://litlle-emona.myminicity.com
.
Lahko pa tud vse troje =)

Poslano: 30 Januar 2010 06:52 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 3 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  3
Vpisan  2010-01-16

jz se tud trdo učim pa tud mislm da sm prpravljen.
želim vam velik sreče.

[podpis]
i love animal and National Geographic Junior

Žiga GRAŠIČ

Poslano: 30 Januar 2010 07:38 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 4 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  1103
Vpisan  2008-05-20
Invisible - 21 Oktober 2009 02:23 PM

ne tekmujeem

jst tut ne

Poslano: 11 Februar 2010 09:46 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 5 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  164
Vpisan  2010-02-08

js ne tekmujem. sam se pomotoma res pomotama kliknila da

Podpis 

PRIJATELJI SO NEKAJ ČESAR NE SMEŠ IZGUBITI NIKOLI IN NIKDAR. ČE KATEREGA IZGUBIŠ SKORAJ VEČ NE ŽIVIŠ!!!!

Poslano: 11 Maj 2010 06:48 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 6 ]  
Jr. Member
RankRank
Skupaj sporočil:  39
Vpisan  2009-12-30

Tisti, ki dont poznati, preden lahko dobite psat exam lsat exam koristne informacije od tega delovnega mesta, eno To se mi zdi drugačen način post ...... dobro hočem reči, da način, kako u ptcb exam poskušal pojasniti nekatera delovna mesta v tem se mi zdi, različne ... gotovo obstajajo različna delovna mesta na tem, ampak jaz didnt odkriti poljuben post v zvezi s projekti mcat exam, kot je instant loans… če kdo ima informacije o tem, ne povej mi! No vse posodobitve v zvezi s to delovno mesto?, če je mft exam odgovor da, kot to mi povej ! zdaj sat exam sem prišel sem, medtem ko deskanje neto dobiti podatkov, povezanih s projektom personal loan in odkriti to post drugačen ... Je kdo, ki imajo podatke o pay day series 7 exam loans? Če je odgovor da, kot to naplex exam povej mi! Mimogrede, kaj je vaše mnenje o obrestnih in zavarovanje? je etična? Mimogrede jaz nisem naklonjen, da ... vse posodobitve?, če je odgovor da, kot to povej mi!

Poslano: 20 Avgust 2010 07:42 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 7 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  493
Vpisan  2010-08-20

replica watches descend from an ancient family of Greek silversmiths whose activity began in the small village of Epirus, where Sotirio, the founder of the family, made precious objects in silver.In the mid-19th century Sotirio emigrated to Italy where in 1884 he opened his first shop in via Sistina in Rome.With the help of his sons Costantino and Giorgio, in 1905 he inaugurated the shop in via Condotti, which still today is Bvlgari’s flagship store. Pay a virtual visit inside the Bvlgari flagship store in Rome, Via Condotti.During the first decades of the 20th century, the two brothers developed a passionate interest in precious stones and jewels, gradually taking over their father’s role.During the 50’s Bvlgari moves away from the strict disciplines of the dominant French school to create its own unique style.The 1970’s mark the beginning of Bvlgari’s international expansion with the opening of their first overseas store in Rolex replica , croum watches , Rolex for sale , replica oris , Jaquet droz replica, ebel replica, Graham replica , Patek Philippe replica, IWC watches, Maurice Lacroix replica

Poslano: 01 November 2010 09:03 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 8 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  403
Vpisan  2010-11-01

Jaeger Lecoultre Watches replica
Longines Watches replica
Louis Vuitton Watch replica
Maurice Lacroix Watches replica
MBandF Watches replica
Michele1 Watches replica
Montblanc Watches replica