=))
okej, mogoče ti moj odgovor ne bo najbolj pomagal, ampak se bom potrudila :
1. Zakaj te zafrkavajo? Ker nisi pretežka, ali podobno. Mogoče si malce presuha, a to se bo v puberteti (+11, ali pa 12 ) vse popravilo. (Btw. jaz sem mela v 6. razredu 150 cm, pa sem mela 25 kg...)
2.No, v katerega se boš zaljubila, si ne moreš izbrati. Ljubezen se enostavno zgodi
No, pa stara si še 10, zato (prosim, ne vzemi tega žaljivo) praktično, fantje v tvojem razredu še ne vejo, kaj je ljubezen. Lahko si jim samo všeč, ampak to mine (tut ne vzet žaljivo, ipd), ker dfantje v teh letih, še ne vejo, kaj želijo. (Verjemi, sama dobro vem) tako, da je najboljše, da še počakaš, saj imaš še ogromno časa. Ko pa se boš zaljubila, bodi prepričana, da si res zaljubljena, ter da te je fant, v katerega si, vreden, ne izbiraj si napačnih.
3. Bodi brez skrbi! Mene, v oš, fantje niso preveč marali. Pa tudi določena dekleta ne, (to se je zgodilo od 8ga naprej, do takrat smo še bli kar okej) samo zato, ker sem vedno povedala, kar sem mislila, in bila preveč direktna. Ampak, sedaj sem v sš, pa se čisto dobro razumem z vsemi. Do šestega razreda, sem si jaz zelo želela, da bi bila keremu fantu všeč, in sem vedno mislila, da imajo fanztje raje športna dekleta, zato sem začela trenirati plavanje, a sem se motila. No, določenim so, niso pa vsem.
4. Za vsakega človeka, obstaja oseba, ki mu bo polešala življenje. Zato, res se nimaš kaj bati, glede tega, da ne bi bila komu všeč. Boš videla, slej ko prej bo kateremu fantu (ko boš starejša) srce začelo biti hitreje, ko te bo videl.
.........................
Upam, da sem ti pomagala kaj, ker ne vem, če sem dobra v tem. Takšno je pač moje mnenje, o ljubezni pri teh letih. Ampak če sta si oba res všeč, (ti si njemu, in on postane tebi) postanita raje dobra prijatelja, za kakšni 2 leti, in če si bosta vedno bolj všeč, potem tudi kaj več
=))