Si pozabil/-a geslo?

3 od 3
3
ngj probleemi ! 
Poslano: 27 Maj 2010 07:46 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 31 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  2509
Vpisan  2007-11-20

newbie pomeni novinec smile

Podpis 

Lahko me rešujejo pred mojim lastnim življenjem, kolikor hočejo. Vendar nič ne pomaga. En zdrs. In potem bom znova poskusila. Enkrat mi bo že uspelo.

Poslano: 28 Maj 2010 01:52 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 32 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  7
Vpisan  2010-05-27

kak dugo pa maš te pol v profilu newbia?

Podpis 

I love my mum Bella!
Father Edward.
Aunt Alice.
Aunt Rosalie.
Uncle Emmet.
Uncle Jasper.
Grandma Esme.
Grandpa Carisle.
Grandma Rene.
Grandpa Charlie…

Poslano: 11 Julij 2010 05:52 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 33 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  298
Vpisan  2010-04-28

draga katie!!
imam en problemček! torej zaljubljena sem v mojega sošolca in v njega so tud druge moje sošolke!! in zmeraj ko se srečava zafarbam! res i je nerodno ker bi rada da se kej bolj pogovarjava a ne uspe!!

Podpis 

oila!
jst sm Pia
če te še kej zanima, me vpraši
ne grizeem xD

Poslano: 11 Julij 2010 05:53 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 34 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2010-04-28

pole bi pa še jaz uprašala kej pomeni sr. member?!!!

Podpis 

oila!
jst sm Pia
ne grizeem xD

Poslano: 19 Julij 2010 05:15 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 35 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20
♥snoopyka ♥ - 11 Julij 2010 05:52 PM

draga katie!!
imam en problemček! torej zaljubljena sem v mojega sošolca in v njega so tud druge moje sošolke!! in zmeraj ko se srečava zafarbam! res i je nerodno ker bi rada da se kej bolj pogovarjava a ne uspe!!

no, če ti je res všeč, potem se poskušaj najprej spoprijateljiti z njim, potem pa bomo videli kam bo vodilo smile

glede farbanja pa ne skrbi, to bi naj fantom bilo všeč… *tak sem prerbrala*

Podpis 

Lahko me rešujejo pred mojim lastnim življenjem, kolikor hočejo. Vendar nič ne pomaga. En zdrs. In potem bom znova poskusila. Enkrat mi bo že uspelo.

Poslano: 20 Avgust 2010 07:39 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 36 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  493
Vpisan  2010-08-20

replica coach handbags Articles / Blog Here you will find the best articles relating to everything prada replica and the celine replica handbags market. We will discuss shopping tips, fashion trends, discount louis vuitton handbags , and many more topics of interest to our wholesale customers! Click any of the following links to get started! Tap the unexplored niche of ysl bags and accessories and get rich in days! (read more) Buy cheap fashion accessories and hermes replica inspired by designers. - If you’re a fashion buff you probably spend a great deal of time watching the latest season styles on TV or catching up with the coolest fashion trends on your favorite internet blog. Don’t you wish you could go shopping all those designer stores and get your hands on some of that cool fashion gear to adorn yourself with? But let’s face it, all designer ware - be it clothes, accessories or versace replica handbags - are affordable by the well off. Thankfully, the rest of us still have a lot of options to choose from when it comes to buying cheap fashion accessories, clothes and Cheap Handbags inspired by designers. (read more) Best known for its baguette louis vuitton knockoff handbags -

Poslano: 26 September 2010 04:42 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 37 ]  
Member
RankRankRank
Skupaj sporočil:  55
Vpisan  2010-09-26

New Nike Sb have many styles.In 2010,the most popular nike sb shoes are
Women Dunk High shoes and Men Dunk low shoes.This kind of shoes have many colors.You can choose:

dunk low sb Hot Springs FROM S red/blue/white|

Dunk Low SB Rose gold/purple/BLK |

Trainer 2 SB (Metalic Gold/Reflect Silver) Nike SB Men shoes|

Nike Dunk SB High “Corrugated”|

Dunk SB Low Stussy Shy Pink/Vanilla|

Zoom Air Veloce (Black/Silver) Nike SB Mens Shoes|

Nike Dunk SB low (white purple blue)|

Dunk SB Low Eire/white red black |

Nike Dunk high top shoes 1152|

Nike Dunk high top shoes 1120|

Nike Dunk high top shoes 1077 |

Nike Dunk high top shoes 1045 |

Nike Dunk high top shoes 1014 |

Nike Dunk high top women shoes 1002|

Nike Dunk high top women shoes 1028|

Nike Dunk high top women shoes 1009 |

Nike Dunk high top women shoes 1023|

Nike Dunk high top women shoes 1039|

Nike Dunk high top women shoes 1007|

Nike Dunk high top women shoes 1010 and so on.35

Poslano: 13 Oktober 2010 09:23 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 38 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2010-04-28

dear katja!!
zaljubljena sem v sošolca v katerega so vse punce v mojem razredu. in zdaj so pa 3 v mene(ni on med njimi!! zelo sem zmedena kr nevem v katerga naj sm zaljubljena. btw sm stara 10 let. mogoče poznaš revijo pil in še plus?? gotovo. zdaj sem pisala a mi ne kako teta justi ne pošlje uporabnih odgovorov mogoče mi jih boš ti poslala ker si še mlada in razumeš kako je to!!
P.S. stara sem 10 let(5. razred) velika 146 cm in težka 30 kg. v šoli me zelo zafrkavajo in mislim da me noben fant ne bo maral(razen tistih 3, pa še ne vem če so res)
hvala že unaprej za odgovore!!(plisss pomagej!!)
rokerca!

Podpis 

oila!
jst sm Pia
ne grizeem xD

Poslano: 14 Oktober 2010 06:00 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 39 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

=))
okej, mogoče ti moj odgovor ne bo najbolj pomagal, ampak se bom potrudila :
1. Zakaj te zafrkavajo? Ker nisi pretežka, ali podobno. Mogoče si malce presuha, a to se bo v puberteti (+11, ali pa 12 ) vse popravilo. (Btw. jaz sem mela v 6. razredu 150 cm, pa sem mela 25 kg...)
2.No, v katerega se boš zaljubila, si ne moreš izbrati. Ljubezen se enostavno zgodi smile No, pa stara si še 10, zato (prosim, ne vzemi tega žaljivo) praktično, fantje v tvojem razredu še ne vejo, kaj je ljubezen. Lahko si jim samo všeč, ampak to mine (tut ne vzet žaljivo, ipd), ker dfantje v teh letih, še ne vejo, kaj želijo. (Verjemi, sama dobro vem) tako, da je najboljše, da še počakaš, saj imaš še ogromno časa. Ko pa se boš zaljubila, bodi prepričana, da si res zaljubljena, ter da te je fant, v katerega si, vreden, ne izbiraj si napačnih.
3. Bodi brez skrbi! Mene, v oš, fantje niso preveč marali. Pa tudi določena dekleta ne, (to se je zgodilo od 8ga naprej, do takrat smo še bli kar okej) samo zato, ker sem vedno povedala, kar sem mislila, in bila preveč direktna. Ampak, sedaj sem v sš, pa se čisto dobro razumem z vsemi. Do šestega razreda, sem si jaz zelo želela, da bi bila keremu fantu všeč, in sem vedno mislila, da imajo fanztje raje športna dekleta, zato sem začela trenirati plavanje, a sem se motila. No, določenim so, niso pa vsem.
4. Za vsakega človeka, obstaja oseba, ki mu bo polešala življenje. Zato, res se nimaš kaj bati, glede tega, da ne bi bila komu všeč. Boš videla, slej ko prej bo kateremu fantu (ko boš starejša) srce začelo biti hitreje, ko te bo videl.
.........................
Upam, da sem ti pomagala kaj, ker ne vem, če sem dobra v tem. Takšno je pač moje mnenje, o ljubezni pri teh letih. Ampak če sta si oba res všeč, (ti si njemu, in on postane tebi) postanita raje dobra prijatelja, za kakšni 2 leti, in če si bosta vedno bolj všeč, potem tudi kaj več
=))

Podpis 

Poslano: 01 November 2010 09:03 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 40 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  403
Vpisan  2010-11-01

Paul Picot Watches replica
Philip Stein Watches replica
Piaget Watches replica
Porsche Design Watch replica
Pulsar Watches replica
Puma Watches replica
Rado Watches replica
Raymond weil Watches replica
Richard mille Watch replica
Roger Dubuis Watches replica
Rolex Watches Watches replica
Rolex Air king Watches replica
Rolex Band Watches replica
Rolex DateJust Watches replica

Poslano: 17 Avgust 2011 12:31 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 41 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  181
Vpisan  2010-08-14

No js mam neki problemu.
1. En fant ku je 2 let starejš ud mene mi je fuuul ušeč. Pred kakem 2, 1 letam sm mu js tut bla. Sma zlo fajna frenda in se skus pu fb pa pu sms-ih pogovarjama. Reku je tut d sm mu js ušeč sam d noče žnarat u mene ku sma taka fajna frenda. In nwm kwa naj zdej. Ne upam si ga uprašat oz. me je strah d bo reku ne :((.
2. Stara sm 12 let. vlka sm prib. 160cm in težka 43 kg. Je tu ok? mam bul tako športno postavo al kku že (šroke ramene, nism čist ploh, mam mal boku, u pasi sm suha).
3. mam precej frendu sam gre mi na živce ku nekatir me zejbavajo d sm piflrka , ker sm mela use skor 5 zaklučn.
4. sm zlo ubčutljiva! ob kaki stvar se kumi zadržim da ne jokam. Jokam se ku npr. gledam kak video ko kaka žival pogine, jokam se ku me zejbavajo, jokam se pr filmih, učasih pa kr tak napad dubim ku se česa spomnem! zdej je že bolš sam mi je usejen tšku jok zadržvat…
5. Ful se bojim pajku! če sm u sob pa vidm pajka začnem kr se putit, pa utrpnem pa kr dar govora zgubim pol pa se tuk zaderem d kr res ni. in ja če mi recimo gdaj kak pajk zleze čez roko tako paniko zaženem pa + tega kr sm prej rekla se še jokat začnem. plis help me!
6. ta problem ni tuk nujen. zanima me kwa je bulš: če grem direkt na veterinarsko sredno (sam bi mogla jt u internat) al tapru u gimnazijo (ku je pa ful tška pravjo, sam se velik naučiš).
okey to je to
xoxo cr

Podpis 

--------------------------------------------------------------------------------

MAINE CAT MEK:
2 leti , 118 dni

3 od 3
3

‹‹ depresija hellp      love problem ››