Si pozabil/-a geslo?

5 od 7
5
Anime Girl
Poslano: 12 Avgust 2010 08:36 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 61 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  2509
Vpisan  2007-11-20

Pol pa smo šli na morje....---> groza!
nam je šotor uničlo, nevihte so ble, meli smo neke bvz sosede, za b-day sem dobla samo 3 sms-e od ljudi ko sploh ne vem da majo mojo fonsko :s
edino fajn je blo v mirabilandii, ker sem se vozla po katunu in ispeedu :D

Podpis 

Lahko me rešujejo pred mojim lastnim življenjem, kolikor hočejo. Vendar nič ne pomaga. En zdrs. In potem bom znova poskusila. Enkrat mi bo že uspelo.

Poslano: 13 Avgust 2010 12:09 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 62 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

I hate my ******* life -.-

Podpis 

Lahko me rešujejo pred mojim lastnim življenjem, kolikor hočejo. Vendar nič ne pomaga. En zdrs. In potem bom znova poskusila. Enkrat mi bo že uspelo.

Poslano: 14 Avgust 2010 07:17 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 63 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

Želim si, da bi imela časovni stroj. Tako bi lahko odpotovala nazaj v čas in popravila napake, ki sem jih naredila, tako da bi me imel vsaj nekdo rad in bi bil ponosen name… </3

Podpis 

Poslano: 14 Avgust 2010 11:29 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 64 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

Sobo sem prebarvala na zeleeenoo!!!! :D
Pa zaj zgleda full živo, kot da je već lajfa v njej :D
Pol pa bom še nalepla črne metuljčke okol okna, pa nad vrati, pa nad policami...pa bo full lepo zgledalo smile pa razmišljam da bi si naredla poličko za kaktuse, ampak so mi zaj vsi šli na okno tak da nebo potrebno :D

Podpis 

Poslano: 15 Avgust 2010 11:58 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 65 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

amm..hja, trenutno sem sama doma…
pa morm posppravlaaat sobo -.-”

Podpis 

Poslano: 15 Avgust 2010 05:16 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 66 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

OmG!!!!
Pa se prijavim na fejsa, pa vidim da je sošolka spremenila status v samski wink
pa se začnem tak režat… haha
pa če blo 5 let razlike no… kaj sta mislila, da bota mela prihodnost?
OmG...Folku se je vtrgalo wink

Podpis 

Poslano: 15 Avgust 2010 05:17 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 67 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

... =) smile face attacking rasberry

Podpis 

Poslano: 15 Avgust 2010 08:47 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 68 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

OhMyG…
Vete, ona ko sm rekla, da je spremenla status…
Samo hecala sta se…
loool
to ni normalno

Podpis 

Poslano: 20 Avgust 2010 07:38 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 69 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  493
Vpisan  2010-08-20

Every time they go out, they prefer to bring one of their paul smith men’s bag with them. Every time they go shopping, they make sure that they purchase at least one hand bag.  burberry replica handbags is very essential in woman’s wardrobe. It is one of their accessories that complete their image. 
There are several types and designs of Louis Vuitton handbags made in the market. Among these are Louis Vuitton handbags clearance such as Louis Vuitton handbags for cheap , Miu Miu replica handbags , hermes belt , replica loewe handbags . These brands cost as much as $50,000 for a certain style and design. Investing in these types of hand bags is okay as long as you know how to check the designer handbags and purchase only the replica chloe handbags .
When buying thomas wylde skull bag , it is best to purchase on licensed retail stores that are certified to sell these paul smith handbags . In cases wherein you want to avail of discounts and low prices of these dolce & gabbana handbags , ensure that you know the definite characteristics of the bottega veneta replica that you want to avail.

Poslano: 22 Avgust 2010 12:47 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 70 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

amm.. pogledala twilight!! oz. mrk, tretji del
in razmišljam, da bi se dala postrič na tak kratko ko je alice ...
samo nwm :/

Podpis 

Poslano: 26 Avgust 2010 07:49 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 71 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

seem se odločla, da grem na kratko smile
danes sma bli z lalo * moja bffffff od malega, ko sma še traktorje vozle x) * v mestu, pa sma, like 10 km prehodle najmanj… ker sma celo mesto obrnle wink pa kupla sem si torbo za sql smile

Podpis 

Poslano: 27 Avgust 2010 08:38 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 72 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

hja… no, nisem še totall ziher, da grem na kratko :/
maybe ja, majbe ne… ker se tak odločam, al pustim isto, ampak malo več volumna, al pa grem na fantovsko kratko, zaj pa mam malo dlje kot do ramen lase dolge…

aja, pa zaj sem si glih nalakirala nohte <3
so rumeni, pol pa sem preko rumenega laka z rdečim, naredila ćrte… in meni full vrei zgleda <3 :$

Podpis 

Poslano: 25 September 2010 08:34 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 73 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

amm,..jaa, stvar je taka, nisem šla na kratko, ampak malo krajše, na paža, ampak tak, da mam vzadaj lase fulj kratke, spredaj pa malo več kot do ramen.. :D

Podpis 

Poslano: 25 September 2010 08:34 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 74 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

Aja, zaj sem pa srednješolka :D
pa smo meli krst, pa je bo taaak beden :/

Podpis 

Poslano: 03 Oktober 2010 04:48 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 75 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Vpisan  2007-11-20

no, pač moje leto je lepo potekalo do enega četrteka :=)
V letrtek sem mela verouk, pa kak sma z bff, šli do tja, so ostali zunaj sedeli, pa je M. začel frrr,frr, frr :s
pa sem rekla če lahko neha, pa je nehal… pa smo šli not, pa je on reko da me bo popisal… pa se je verouk končal, pa jaz rečem: haha, zaj pa me nisi popisal rasberry
pa se pol za 3 sekunde od ene poslovim, pa mi bff reče: katja laufaj!
pa jaz lih 5 korakov naredim, pa me M. vlovi, pa nekak, objame z eno roko, pa me popiše -.-
* ni to groooznoooo ?????? * grrrr

Podpis 

5 od 7
5

‹‹ popularna      pogovor... ››