a ste vedeli kak so kruti Američani??????
pobijajo tjulne sam zaradi njihovega kožuha!!! GRRRRRR..... KJE MAJO USMILJENJE!? preti jim nevarnost da izumrejo, če bojo tako nadaljevali (tjulne mislim, ne Američane).
pobijajo tjulne sam zaradi njihovega kožuha!!! GRRRRRR..... KJE MAJO USMILJENJE!? preti jim nevarnost da izumrejo, če bojo tako nadaljevali (tjulne mislim, ne Američane).
ja sej vemm… katere budale so… ok, ne rečem, da so ljudej kruti, ker pobijajo živali, ker to ni res… ljudje smo na svetu tudi zato, ker MORAMO skrbeti za ravnovesje v naravi! Samo te Američani se mi pa kar gnusijo, saj naravo samo UNIČUJEJO in IZKORIŠČAJO!! Če tisti Eskimi na severu pobijejo 100 tjulnev letno, me ne gane tako, saj ljudje delajo to za lastno preživeje. Samo da pa zarad krzna pobijajo tjulne, sslone in sploh vse živali ljudje, ki naravi že ITAK škodujejo… Je komentar sploh potreben?!
Men so zlo všeč psi!
Doma imamo kr 2 psa enga zlo cuckanga Belija,
drug je pa tut zlo lep nemški ovčar, ime mu je pa As.
No upam da vam je bil moj komentar všeč, pa še kdaj ti kej napišem!!!!!
Slikovne priponke
Klikni na sličico, da bi videl/-a sliko v polni velikosti
američani so še bolj kruti, ker kupujejo tigrove mladiče (ali ostale ekzotične živali), pa niti ne pomislijo da bodo zrasli, pol jih pa zanemarijo (vir: Animal planet)
meni so všeč skoraj vse živali
ma američani so tudi glupi
ampak tudi v aziji preprodajajo z opicami, velikimi mačkami...ITD
sej se povsod po svetu najdejo ljudje ki jih ne briga življenje živali
so ljudje ki bi ubili dosti živali samo da bi se hvalili z ulovom, prodajali krzno in take bedarije