Nick na forumu:plezalka♥
Odstoten bo od:12.6.2010 do:13.6.2010
Zaradi:jutr gremo u italijo, poju3šnjem pa se mam ful za piflat(sej mejbi bom pršla kej gor,če bo cajt)
Sporočilo uporabnikom:pište!!! pa fajn se mejte
Nick na forumu: Jazzz ;P poglej na levo
Odstoten bo od: 18.6.2010 do: 4.6.2010
Zaradi: Počitnice, debeli rtič---> kolonija :(
Sporočilo uporabnikom: Pogrešala te bom ! :( oz. vas
NICK NA FORUMU: sej veste! če pa ne veste pa poglejte levo! [color=orange][color=orange]odsotna bom:od 13.7. do 18.7.[/color][/color]
[color=red][color=red]zaradi: tabor s skavti[/color][/color]
sporočilo drugim: [color=blue]mejte se fajn! in pište kej!! vas bom pogrešala(se mi zdi) [/color]
NICK NA FORUMU: sej veste! če pa ne veste pa poglejte levo! [color=orange][color=orange]odsotna bom:od 13.7. do 18.7.[/color][/color]
[color=red][color=red]zaradi: tabor s skavti[/color][/color]
sporočilo drugim: [color=blue]mejte se fajn! in pište kej!! vas bom pogrešala(se mi zdi) [/color]
-jaz!
-od 13.7 do 18.7
-tabor s skavti
-mejte se fajn! pa pište kej! vas bom pogrešala(se mi vsaj zdi )
to sem naredila za vsak slučaj če ne bi mogli prebrat(se slabo vidi)!!
emm..sry, ker me ni blo tolko gor,
ampak sem komp uničla, pa sem na atejopvem :s
pa nemorem bit tolko gor…
rada vas mam :D
v petek ( 23.julij) grem na morje, pridem okoli7 avgusta nazaj…
pa ne pozabite voščuit za 1. avg. za mojo petnajstko :D ;P
rada vas mam ! :*
pogrešala vas bom :(
emm..sry, ker me ni blo tolko gor,
ampak sem komp uničla, pa sem na atejopvem :s
pa nemorem bit tolko gor…
rada vas mam :D
v petek ( 23.julij) grem na morje, pridem okoli7 avgusta nazaj…
pa ne pozabite voščuit za 1. avg. za mojo petnajstko :D ;P
rada vas mam ! :*
pogrešala vas bom :(
To temo ne priporočam. Sprašujete se, zakaj? Sploh ne veste, kdo vse je na internetu (tatovi, zločinci...). Zelo radi bodo to prebrali in videli, da te od tega, do tega časa ne bo doma, pa se lahko kaj zgodi. Vas niso učili v šoli, da se takšnih pomembnih podatkov, ne daje na internet. Pa vem, da tat ne ve, kje si doma, pa kdo si, samo vseeno.
Resno vam pravim, za vsak slučaj raje tega ne pišite na internet. To lahko samo poveste svojim najbližjim, ne pa celemu internetu.
Ne mi zamerit, fajn se imejte…
To temo ne priporočam. Sprašujete se, zakaj? Sploh ne veste, kdo vse je na internetu (tatovi, zločinci...). Zelo radi bodo to prebrali in videli, da te od tega, do tega časa ne bo doma, pa se lahko kaj zgodi. Vas niso učili v šoli, da se takšnih pomembnih podatkov, ne daje na internet. Pa vem, da tat ne ve, kje si doma, pa kdo si, samo vseeno.
Resno vam pravim, za vsak slučaj raje tega ne pišite na internet. To lahko samo poveste svojim najbližjim, ne pa celemu internetu.
Ne mi zamerit, fajn se imejte…