ma ne ni mi. sploh ne maram uedt zanjo ( sry fani) ne bom pa žalila r mi ie bwo..
you were my strengh when i was weak you were my voice when i couldn’t speak you were my eyes when i couldn’t see you saw the best there was on mee.
just say:IŁoveYou
men tut ni fajn
mah, je kaka je...pesmi so fejkane...itd
Lahko me rešujejo pred mojim lastnim življenjem, kolikor hočejo. Vendar nič ne pomaga. En zdrs. In potem bom znova poskusila. Enkrat mi bo že uspelo.
itak sej je moja naj pevka
I’m gonna think about it. ; )
valdaaa stee pa res čudni če nee ubožujete Lady GaGa!!!!!
Hello! i love animal i love selena gomez bay-bay<3♥♥♥
skoka ♥ lollipop - 30 December 2009 04:32 PMitak sej je moja naj pevka
moja tudd, pa še kaki dobri pevci tud dobr pojejo, sam je Lady GaGa je zvezda, ress!!!!!!!!!!!!!!!!
Tisti ki vem je všeč brez zamere ampak meni se zdi totalno brez veze. Še enkrat spoštujem vaše mnenje ampak vsi vsem pač ne morejo (ne moremo) bit všeč!ž
Lp
Najrajši imam poletje. Zakaj? Ker takrat ni šole. Všeč mi je riba napihovalka!XD
New Nike Sb have many styles.In 2010,the most popular nike sb shoes are Women Dunk High shoes and Men Dunk low shoes.This kind of shoes have many colors.You can choose:
dunk low sb Hot Springs FROM S red/blue/white|
Dunk Low SB Rose gold/purple/BLK |
Trainer 2 SB (Metalic Gold/Reflect Silver) Nike SB Men shoes|
Nike Dunk SB High “Corrugated”|
Dunk SB Low Stussy Shy Pink/Vanilla|
Zoom Air Veloce (Black/Silver) Nike SB Mens Shoes|
Nike Dunk SB low (white purple blue)|
Dunk SB Low Eire/white red black |
Nike Dunk high top shoes 1152|
Nike Dunk high top shoes 1120|
Nike Dunk high top shoes 1077 |
Nike Dunk high top shoes 1045 |
Nike Dunk high top shoes 1014 |
Nike Dunk high top women shoes 1002|
Nike Dunk high top women shoes 1028|
Nike Dunk high top women shoes 1009 |
Nike Dunk high top women shoes 1023|
Nike Dunk high top women shoes 1039|
Nike Dunk high top women shoes 1007|
Nike Dunk high top women shoes 1010 and so on.5
medwedKKa " date="1244282780">men tale ni took, kr se važi (po mojem mnenju). da nebo pomote ja sej Lady Gaga ni tako slaba samo se malo čidno oblači. Meni je dobra in ima tudi dobre nastope najboljša pevka pa mi je Rihanna! in Hannah Montana Podpis oj jst sm Pia in zela rada imam dinozavre in še druge živali! zelo so mi všeč!zato tudi imam tak vzdevek!
men tale ni took, kr se važi (po mojem mnenju). da nebo pomote
ja sej Lady Gaga ni tako slaba samo se malo čidno oblači. Meni je dobra in ima tudi dobre nastope
najboljša pevka pa mi je Rihanna! in Hannah Montana
oj jst sm Pia in zela rada imam dinozavre in še druge živali! zelo so mi všeč!zato tudi imam tak vzdevek!