Men so od angleških imen najbl všeč EMMA, EVANNA, GEORGIE, KAY, HERMINIE, ANNA, LANNA, WICKEY, MAGGIE, IVANNA, OSA, HELEN, CATRYN,… MIKE. MICHAEL, WIIL, BILL , RYAN, JOHN, JOSH,…
v resnic mi je ime neža
Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale & XXXX: I love them sooo much!!!GO WILD CATS!!!!
High school musical + ballet <3 zakon.... http://disneymusic.disney.go.com/albums/hsm3.html ----> MUSKA IZ HSM3-ja.... Harry Potter, HSM & Titanic 4ever.. Jesse Mccartney, Mammma Mia--haha, Miley Cyrus & Emma Watson & Britney Spears, tut
ammm...js bom odgovorila kr na anketo drugo: španska imena so mi ful ušeč… rubi, miranda, juana valentina, maria teresa itd.
carpe diem!:lol: (užij dan)
men pa so RIHANNA, ANNA, REBEKA in ISSABEL
js pa nevem
Leave me alone! Okaay?
men pa: EMMA, LILIAN, EMILY, LIZZIE DAVID (dejvid), JOHN, WILL
življenje je treba njaprej ZNATI UŽIVATI, šele nato se ga lahko živi =)
men pa:ANNA, ELLIE, KATE,RIHANNA, SARAH, MICHAEL, WILL, ANDY, ISSABEL… sorry če sm za kero ponavljala!!
MENI SO VSA IMENA LEPA
Lahko me rešujejo pred mojim lastnim življenjem, kolikor hočejo. Vendar nič ne pomaga. En zdrs. In potem bom znova poskusila. Enkrat mi bo že uspelo.
fake Jaeger Lecoultre fake Jaquet Droz fake Longines fake Louis Vuitton fake Maurice Lacroix fake MBandF fake Michele1 fake Montblanc fake Movado fake Omega fake Oris