Tukaj boste vsi napisali katere knjige ,zbirke,trilogije,stripi so vam naj.Zracen napišite tut pisatelja.Napišite sqamo prvih 5.Zraven dodajte ali je knjiga, zbirka knjig,trilogija ali strip.Takole.
1.Enid Blaton:Pet prijateljev(zbirka)
2.Enid Blaton:Skrivnosti(zbirka)
3.Jockahim Frederick:Amanda x(zbirka)
4.Zlati kompas(trilogija)saj veste kdo je avtor ker sem ga pozabil
5.Domenica Luciani:Skrite kamera(knjiga
Hvala a sodelovanje pri tej anketi.
nehaj smetit rock girl
.
.
Pohvalno da ste odpri toto temo..neki novega
.
.
MOJA lestvica
.
1.Pet prijatelev(zbirka)
2.Rimske skrivnosti(zbirka)
3.Kafe club (zbirka)
.
.
posameznih knjig se pa nea spomnim
.
delfinček12
men so tut te všeč,sam ji zdaj več ne berem ker mam rada bolj pustolovske pa razburljive ne pa ljubezenskih
aja
še ena je ful carkska
Amy številka 7
zbirka reblika
morte prečitat
Amy je klon in tega neve in potem mora premagat oraganizacijo da je nebi izrabili za poskuse
Jas mam tut rajši tiste ki so pustolovske recimo trilogijo Zlati kompas in podobne temu.Tiste bedaste ljubezenske knjige recimo:Punce v stiski,Zaljubljene p8nce in podobno mi je pa bvz ker je dolgčas.
Jas mam tut rajši tiste ki so pustolovske recimo trilogijo Zlati kompas in podobne temu.Tiste bedaste ljubezenske knjige recimo:Punce v stiski,Zaljubljene p8nce in podobno mi je pa bvz ker je dolgčas.
men tut take niso všeč...prav bedno mi je čitat
sicer salogično da tebi niso všeč ker si fant…
ja men se tut carske
kaj si celo zbirko prečitala??
jas sem
sam ni mo všeč da Amy ni z Ericom skupaj ampak s tem bednim Andyjem
.
.
veste kaj je zanimivo da mi niso všeč ljubezenske knjige,so mi pa všeč ljubezenski filmi.
men je pa čist ok, pa itak da ti ni ušeč če si pa ded.
haLo??!
ni to čisto logično.
meni je.
čaw