Si pozabil/-a geslo?

Anketa
Vam je moja tema všeč?
DA 14
NE 0
SPLOH JE NE MARAM 0
TO JE MOJA NAJLJUBŠA TEMA 0
Skupaj glasov: 14
Moraš biti vpisan uporabnik, če želiš glasovati
Hišni kunci
Poslano: 15 Avgust 2007 10:30 PM   [ Ignoriraj ]  
Member
RankRankRank
Skupaj sporočil:  58
Vpisan  2007-05-10

Hojla!!!

Tokrat pišem samo jaz, tako da če boste zasledili v moji temi kakšno neumnost, prosim ne krivite za to tudi Girl 2. Tukaj sem samo Jaz. Girl 1.  Hehe… No torej, midve z girl 2 imava vsaka svojega hišnega kunca. Imava jih ZELOOOO radi. Mojemu kuncu je ime Kepica. Imela sem pa še enega kunca, Munija, in reveža so ves čas nadlegovale miši, ki se jih je zelo bal, zato se mu je živčno stanje slabšalo. Bil je vzgojen & prijazen in znal je polizati mojo roko, pa tudi ubogal je na ukaze “Stop” oz vstavi se in pa “Prideeeen” oz vstavi se da ti dam nagrado za tokar si naredil. (Nagrada je bila jogurtov bombonček) Torej, moja kepica je stara približno 2 mesca. Zanima me, če ima gdo od vas žival doma, sploh pa me zanima če ima kdo kunca. Ker bi si rada izmenjala kakšen nasvet o negi kuncev in reji. Ker imam z kunci opraviti že več let, bi z veseljem povedala kakšen nasvet za ostale rejce hišnih kuncev! Javite se kaj na mojo temo!

Slikovne priponke
086animais-messbrasil.jpg
 Podpis 

Live and Let Live!!! oh oh

Poslano: 16 Avgust 2007 01:52 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 1 ]  
Member
RankRankRank
Skupaj sporočil:  55
Vpisan  2007-02-21

hojla tudi tebi! grin

jz sm imela zajčka, pa je letos poginil. Ime mu je bilo Belček. Bil je sicer zelo ne aktualen za trike, čeprav se je rad crkljal. Pa tudi korenčkove bonbončke je naravnost LJUBIL! no, če želiš kaj vprašati, me lahko vprašaš. Imela sem namreč 9-letne izkušnje wink

Podpis 

življenje je treba njaprej ZNATI UŽIVATI, šele nato se ga lahko živi =)

Poslano: 16 Avgust 2007 07:27 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 2 ]  
Member
RankRankRank
Vpisan  2007-05-10

hehe… no js mam u glaunem kar velik izkušen z zajčki, je biu moj muni živ 9 let, zj pa kepica 2 mesca. sam zanima me a je slučajen tvoj zajček kj čihov? moja kepica včasih čihne in zato sklepam d je prehlajena, sj je zunej tuki večkrat dost vetroven in zzj sm se odločiča d se bova z kepico (kepa je njen uzdeuk:D) rajš bl zadržuale noter.

Podpis 

Poslano: 17 Avgust 2007 02:20 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 3 ]  
Member
RankRankRank
Skupaj sporočil:  55
Vpisan  2007-02-21

jap, tudi Belček je pogosto kihal. Sicer, ko je skakljal po vrtu, je bilo vedno vroče, pod 20 stopinj ni bil nikoli zunaj. Zajci naj bi imeli bolj občutljiv imunski sistem kot ljudje. Posebaj domači, saj, pozimi so notri, poleti pa zunaj le ko je vroče an. Torej so VEDNO na toplem wink Zato tudi niso privajeni na hlad. Zato se jim večkrat zgodi, da se prehladijo. Tako bo pač kepica kihal kakšen teden ali dva, pa iz smrčka se lahko zgodi, da mu bo tekla bela sluz (nič nenevadnega z prehlajenega zajčka wink ) Tako da pomoje imaš prav, da Kepico zadržiš notri, ko je vetrovno ali pa ses temperature spustijo grin

Podpis 

življenje je treba njaprej ZNATI UŽIVATI, šele nato se ga lahko živi =)

Poslano: 19 Avgust 2007 07:51 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 4 ]  
Member
RankRankRank
Vpisan  2007-05-10

TENx… moj muni ni nkol čihou or kj takga, sam dobil smo ga starga ene 2 mesca pa pozim, tk d ga sploh nism upala nost na sneg:)

Podpis 

Poslano: 21 Avgust 2007 01:45 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 5 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  3
Vpisan  2007-08-21

Hoj! grin Sicer nimam niti kunca niti zajca, provzaprov nobene domače živali hmmm , bi pa vseen rada,da mi napišeš kej o njih, ker so mi ZELOOOOOOOOOOOOOOOO pri srcu!Npr.kok let doživijo, kašne vragolije uganjajo cheese ,a so družabni…

Poslano: 22 Avgust 2007 01:48 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 6 ]  
Member
RankRankRank
Vpisan  2007-05-10

ok klepetulja!
No,,,
hišni kunnci živijo od 7 do 12 let, učenje je najbolje začeti že v prvih dveh mesech, naučijo se lahko prepoznati lastnikov glas, skakati skozi nizko nastavljen holahop obroč ter opraviti posebaj nastavljen poligon. Hišni kunci v resnici niso posebaj plahi, vendar jih ne smeš prestrašiti z vpitjem. Tek za njimi je dovoljen le, če gre za počasen tek, mišljen kot igra, zelo pa se bojijoče nekdo teče za njimi in topota z nogami, zraven pa še vpije na ves glas. Bojijo se tudi pasjega lajanja. Hišni kunci se pogosto navežejo na eno osebo, to je ponavadi tisti, ki jih hrani, čisti kletko, jih razvaja… Sicer pa je odvisno od značaja, kako bodo odreagirali na neznance. Moja kepica naprimer, se neznancem ne pusti držati v naročju, če mene ni zraven in z nogami opleta kot neumna, ker jo je strah, rjavko, ki pa je last girl2, pa se mirno pusti dvigniti iz kletke vsakomur, le da ga dvigneš tako, kot se za scrkljanega hišnega hunca spodobi. Torej ne preveč na hitro, ampak ga preprosto primeš in ga počasi vzameš ven. Pri moji kepici pa ne gre vse tako lahko smile… pri njej sežeš v kletko, jo primeš pod spredni dve tački in za zadnji del hrbta, tako da izgleda kot da ti sedi na roki, in jo potem z trebuhom obrnjenim proti tebi stisneš k sebi. Do zdaj ji je všeč le taka poza držanja v rokah ,vndar pa tega početja ne priporočam brez mene v bližini wink… če kepice ne vzameš iz kletke tako kot sem napisala, se razburi in opleta z nogami. Vendar pa vseeno preživi, če jo držiš v rokah kot normalnega zajca ;:)… no moja kepica danes gre še k veterinarju, ker ima predolge sprednje zobe :’(… žalostno.. No to je torej nekaj o hišnih kuncih smile

Slikovne priponke
¸¸¸¸¸¸.gif
 Podpis 

Poslano: 26 Avgust 2007 10:48 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 7 ]  
Member
RankRankRank
Skupaj sporočil:  60
Vpisan  2007-04-26

kaj pa psi in mačke

Poslano: 26 Avgust 2007 01:16 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 8 ]  
Member
RankRankRank
Vpisan  2007-05-10

oprosti, z psi in mačkami pa še nimam konkretnih izkuđenj :(

Podpis 

Live and Let Live!!! 8-/

Poslano: 27 Januar 2008 08:22 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 9 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  2
Vpisan  2008-01-27

ojla mene pa zanima če pozna kdo kšnega rejca pritlikavih kuncev nej napiše naslov pa njegovo tel hvala vsem že v naprej LOL

Poslano: 27 Januar 2008 08:23 PM   [ Ignoriraj ]   [ # 10 ]  
Newbie
Rank
Skupaj sporočil:  2
Vpisan  2008-01-27

pa če lahko odgovorite čim prej cool mad

Poslano: 25 Januar 2009 11:27 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 11 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  403
Vpisan  2008-10-01

Jaz imam doma pritlikovega kunca.

Podpis 

Moje ime je Tara.Stara sem 9 let.
Moja najljubsša žival je konj in moja najljubša barva je modra.
Radi imejte živali,naravo in dobro se imejte.
Pišite in odpirajte teme da bom imela kaj za odgovarjat.

Poslano: 20 Avgust 2010 06:46 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 12 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  493
Vpisan  2010-08-20

but to hunt out after a piece he admired. A timepiece the actor is dreaming about at the moment is a moonphase Rolex from the ‘50s. He once missed the opportunity to buy one for about $8000 that now is almost 10 times more expensive. Among his recent purchases there is the most spectacular octagonal silver ‘30’s Rolex, Tudor watches with the most beautiful and original dial.Malcolm does not prefer flash Burberry for sale, but one of his favorite ones is really flashy and beautiful. This is a pink gold bubbleback featuring a pink California dial with the pink rice bracelet, bought in Geneva.  Malcolm’s collection consists of a great variety of World War I replica Bvlgari that the collector finds to be absolutely beautiful. These replica Glashutte resemble for him pocket Piaget watches with a strap.Malcolm purchased the most inconceivable Lifesavers one for himself and another for his wife. His steel Lifesaver features a pink face and is really hard to find. replica Patek Philippe in FilmsWhen Malcolm is going to act in a new film, the prop man usually chooses Glashutte watches for him to wear. This way he makes sure the actor has the same replica Tag Heuer every day, as he tends to change Ferrari for sale all the time in his everyday life. But occasionally Malcolm wears Baume & Mercier watches from his personal collection in films.Before taking part in a very brief season of the re-make of Fantasy Island, the actor was asked what ebel watches he wanted, and Malcolm selected the Moon U-boat replica from Omega that was presented to him afterwards.

Poslano: 01 November 2010 09:29 AM   [ Ignoriraj ]   [ # 13 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Skupaj sporočil:  403
Vpisan  2010-11-01

fake Richard mille
fake Roger Dubuis
fake Rolex
fake Rolex Air king
fake Rolex Band
fake Rolex Day Date
fake Rolex DateJust