To je edinstven psihološki test! Najprej preberi besedilo, šele nato poglej navzdol za odgovor. Aja, pa dobro premisli!
Dekle je prišlo na pogreb svoje matere, kjer je srečala fanta, katerega ni poznala od prej. Mislila je, da je ta fant čudovit, ravno takšen, kot si je predstavljala svojega sanjskega moškega in se je v trenutku v njega tudi zaljubila.
Kaj je temu sledilo? Nekaj dni kasneje to isto dekle umori svojo lastno sestro.
In sedaj sledi vprašanje zate: Kakšen je motiv umora njene sestre? Premisli, odgovori in šele nato poglej na konec besedila!
*Odgovor: Upala je, da se bo tisti fant znova pojavil na pogrebu.
Če si odgovoril-a pravilno, potem razmišljaš kot psihopat. Ta test so sestavili priznani ameriški psihologi in dejansko z njim ugotavljali, če so osumljenci v stanju moriti. Na ta način so testirali veliko serijskih morilcev in vsi so odgovorili pravilno.
Če nisi odgovoril-a pravilno, potem je to dobro za tebe (pa še za koga v tvoji bližini). Če so tvoji prijatelji zadeli pravilen odgovor, ti predlagam, da upoštevaš varnostno razdaljo.
Ja in če si ti odgovoril-a pravilno, te prosim, da mi poveš, da bom tudi jaz držal varnostno razdaljo...=) =)
ALI STE SE ŽE KDAJ VPRAŠALI…
- zakaj sonce posvetli naše lase, a potemni našo kožo?
- zakaj si ženske ne morejo namazati trepalnic z maskaro in pri tem imeti usta zaprta?
- zakaj nikoli ne zasledimo naslova v časopisu: vdeževalec zadel na lotu?
- zakaj moraš klikniti na gumb START, če želiš ugasniti računalnik?
- zakaj sterilizirajo inekcijske igle, namenjene smrtonostnim inekcijam v zaporih?
- zakaj se ovca ne skrči, ko dežuje?
- zakaj jim pravijo apartmaji (ang. to be apport=biti narazen), če se v bistvu držijo skupaj?
ČE VAM TO NI DOVOLJ V DOKAZ, KAKO NEUMNA JE ČLOVEŠKA RASA, PREBERITE NEKAJ NAPISOV Z RAZLIČNIH ARTIKLOV ...
- na myerjevem sušilcu za lase- NE UPORABLJAJ MED SPANJEM !!! (prekleto, jaz pa si vedno urejam pričesko ravno med spanjem)
- na vrečki čipsa- LAHKO POSTANEŠ ZMAGOVALEC! NAKUP NI POTREBEN! NAVODILA ZA SODELOVANJE SE NAHAJAJO V VREČKI! (idealno za tatvino)
- na milu palmolive- navodila: -UPORABLJAJ KOT OBIČAJNO MILO (in to bi bilo kako?)
- na nekaterih zmrzjenih jedeh- nasvet za serviranje- ODMRZNI
- na tiramisuju (natisjeno na dnu embalaže) NE OBRAČAJ (ups, malo prepozno)
- na marks in spencerjevem krušnem pudingu- PO SEGREVANJU BO JED VROČA !!! (vi pa ste mislili...)
- na nytolevem uspavalnem sredstvu- PREVIDNO! LAHKO POVZROČI ZASPANOST! (aja? in jaz ga jemljem zakaj?)
- na večini lučk za novoletne jelke- SAMO ZA ZUNANJO IN NOTRANJO UPORABO! (a je še kaka druga?)
no tuki ie pa še en test :
Preštej število F-ov v naslednjem tekstu:
FINISHED FILES ARE THE RE-
SULT OF YEARS OF SCIENTIF-
IC COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS.
In, koliko jih je?
In sedaj rezultat:
Koliko si jih preštel/a? 3?
Narobe! šest jih je in to ni nobena šala!!
Preberi tekst še enkrat!
Razlaga sledi v spodaj.
Možgani ne morejo obdelati besede OF.
Neverjetno, kajne?
Nekdo, ki vidi vseh 6 F-ov že prvič naenkrat, je genij.
Tri je normalno.
Čudno, kajne?!!
girl 1 je genij=P
LP:)