Obstaja veliko različnih vrst živali, midve, Girl 1 & Girl 2 pa se sprašujeva katere so vam najljubše. Najljubša žival Girl 1 je tapir, Girl 2 pa ima najrajši bobre. Tukaj spodaj lahko vidite sliko tapirja in bobra, več slik tapirja najdete na: http://images.google.si/images?q=TAPIR&ndsp=20&svnum=10&um=1&hl=sl&cr=countrySI&start=0&sa=N
več slik bobra na:
http://images.google.si/images?svnum=10&um=1&hl=sl&cr=countrySI&q=bober&btnG=Išči+slike
če pa bi si radi ogledali slike vaše najljubše živali, pa se priklopite na internetni brskalnik Google in kot predmet iskanja označite krogec pred napisom “slike”. potem napišete ime svoje najljubše živali, in kliknete išči. slike se bodo prikazale, če ne takoj, pa malo počakajte in ne zapirajte okna z povezavo. zelo veseli bi bili, če bi kakšno sliko dodali pri komentarju.
Če pa imate doma domačo žival, tako kot midve (midve imava tri ribe, papagaja vrste nimfa,zajčka in kmalu dobiva še enega zajčka.) lahko tudi to omenite v komentarju!
hvala za branje in sodelovanje
vaši Girl 1 & Girl 2!
Slikovne priponke
Klikni na sličico, da bi videl/-a sliko v polni velikosti
ZAME PA SO PSI NAJ NAAJ NAAAJ NNAAAJJJJJJJ NNNNNNNAAAAAAAAAJJJJJJJJJBBBBBBBBBBBLLLLLLLLLLLLLL KKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PIFLARKA;se strinjam glede konjev sam da so moja druga naj. živalca
Živjo!!
konji so NAJ NAAAJ NAAAAAJ NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ LLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPPPPPPPPPPPPPPPŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠEEEEEEEEEEEEE
ŽŽŽŽŽŽŽIIIIIIIIIVVVVVVVVVAAAALLLLLCCCCCCEEEEEEEEEE
ja no kače so na 2 mestu , psi na 4 delfini na 3 mačke na 5 netopir na 6 pajki na zadnjem.....
zakaj? ker so GNUSNI!!!!!!!!!!!!!!
TISTIH 8 NOG… PA POL GOMAZIJO NAOKOL ... JUCK! :(
:(
men so pa delfini ful lepi pa orke...!!!!!
tule je ena slikca:
klikni:orka
pol pa mam še ful!!!!!! rada pse!!! doma mam novofundlandca…
rada mam tut divje mačke npr. leve, tigre, jaguarje...ful so mi lepi!!!
pa panda mi je tudi ful lepa…
sam ne prenesem pa kač...brrr…
no mi mamo doma kužka ki je fufulllll lušten ob enem pa vragec no ja sej je priden....uboga še kr....no FUL!!!!!!! AJA,TA TEMA MI JE RES DOBRA DEJTE KEJ VEČ PISAT NA TO TEMO!!!!!!PLIS!!!AJA JS SM TISTA ŠUBICARKA 53B ZA TISTE K ŠE NEVEJO… SM SE PO POMOT IZPISALA PA POZABLA GESL.....PA ŠE ENA SLIKCA ENGA K NU JE KR DOST PODOBEN
Slikovne priponke
Zdravo!
Hey,kaku ste kej?No,moja najljubša žvau je južno ameriška činčila.iz njih delajo krzno,...bogi reučki
zakaj jih ubijajo sam zarad krzna?PROTESTIRAM!
moja najnaj žval bojo zihr te eksotične živali(kameleoni,papige,opice,mačji panda...pa te)..
doma mam zj enga mongolskega skakača črne barve...so ful cute živalce...drgač mam pa še tut akvarji s tropskimi ribicami....Žvimo na kmetiji tak de so prisotne še tut krave pa prašiči,mačke pa pes..
kar se tiče krzna...zj če so to divji lovci k lovijo..je kazniv..če pa niso majo pa pravico....sj js mam rada ful živali...z njimi bom zihr delala...res mi ni fajn de to delajo..sam znanstveniki bojo že poskrbel de ta činčila ne bo izumral..k so še tut bol lušne živali zlo ugrožeen..no sj ne de je činčila grda sam....tko...recmo panda je tut zlo lepa pa je ogrožena...pa opice pa ptiči....men se zdi de ni nevem kj tazga če jih majo na listi ubijanja zarta krzna.....men se bolj smiljo tisti čist mali tjulnčki..k majo tako lepo belo dlakico...take nežne črne učke..pa luškan gobček...!!......
je tuki še tut kir k bi se rat ukvarju z živalmi..oz. to opravlu kot poklic??
Zdravo!
Hey,kaku ste kej?No,moja najljubša žvau je južno ameriška činčila.iz njih delajo krzno,...bogi reučki
zakaj jih ubijajo sam zarad krzna?PROTESTIRAM!
se čist strinjam!!!!!!!! revčki!!!!
p.s. KRZNO NOSIJO LEPE ŽIVALI IN GRDI LJUDJE!!!!!!!!
Slikovne priponke