Debilke-šefice, Superdebila-superšefa, ___-izbiralca, pa tistga lalalalalalala-ja k sam smeti poforumu.
...
hehehe, kr neki
js naspološno sovražm use naduteže...poi pa sami sklepejte KOGA. Namig: rada mam ballet, živalce, vojne so pa zadnja stvar pod soncm (oz. za luno), k jih mam rada.
v resnic mi je ime neža
Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale & XXXX: I love them sooo much!!!GO WILD CATS!!!!
High school musical + ballet <3 zakon.... http://disneymusic.disney.go.com/albums/hsm3.html ----> MUSKA IZ HSM3-ja.... Harry Potter, HSM & Titanic 4ever.. Jesse Mccartney, Mammma Mia--haha, Miley Cyrus & Emma Watson & Britney Spears, tut
Aja pa tut tist kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tega tut sovražim.
Moje ime je Tara.Stara sem 9 let. Moja najljubsša žival je konj in moja najljubša barva je modra. Radi imejte živali,naravo in dobro se imejte. Pišite in odpirajte teme da bom imela kaj za odgovarjat.
js..sovražm vse zlobe,vojne,da škodujemo zemlji in sovražm komarje..fej!
vikicaa
tiste ki jim ni mar za naravo in živali,kse komu prilizavajo
I love vanessa hudgens. i love avril. i love selena gomez i love mary-kate & ashley i love lady ga ga i love you čawči.
kdo pa je tlele šefica???jaz sem tlele nova vete
TiNa
U bistvu nč rsno mam vse rada razen nestamneže
šefca je ena mona k skos teži…
Lahko me rešujejo pred mojim lastnim življenjem, kolikor hočejo. Vendar nič ne pomaga. En zdrs. In potem bom znova poskusila. Enkrat mi bo že uspelo.
hej a je kdo tu gor?
kako ste si pa slikce zriktal pa podpise hvalči
moje ime je maja stara sem 11 žvim pa u hrasnki pa šefica je najbolj butasza tu gor!!!!!!! frend bodte tu
Carl F Bucherer watches replica Cartier watches replica Casio watches replica Chaumet watches replica Chopard watches replica Christian Dior watches replica Chronoswiss watches replica Citizen watches replica