poznate film Flicka.Gre se o eni djivi kobili vrste mustang in punci
rada mam volkove
i love animals
RBD so mi tko tko
moja naj žival je volk.
http://www.youtube.com/watch?v=aR2nrYVRorw&feature=related
Ne poznam tega filma.
Moje ime je Tara.Stara sem 9 let. Moja najljubsša žival je konj in moja najljubša barva je modra. Radi imejte živali,naravo in dobro se imejte. Pišite in odpirajte teme da bom imela kaj za odgovarjat.
Js tud ne
I love RBD I love dolphins I love you! hehe
kai ie Touu?? ne wm ne poZZnamm
Moje ime je Milly. Rada imam balet. na tem forumu sovražim šefico, superšefa in izbiralca. Nai sta mi: Delfinčk12 in Limonika. Sovražim rbd in hsm in rada gledam drsanje in rokomet. Spremljam tudi dogajanje nogometa. Stara bom 15. Imam pouno bratou in sester. Po TV rada gledam POPOLNA PRENOVA HIŠE, kjer je glavni Ty. Rada imam vse razen onih treh, ki sem jih naštela prejle. Milly in Tinny.
http://www.youtube.com/watch?v=Db6fEXdAsPw
en filmček men je ta film tok ušeč
zelo je lep
zlooooo lep!
Lahko me rešujejo pred mojim lastnim življenjem, kolikor hočejo. Vendar nič ne pomaga. En zdrs. In potem bom znova poskusila. Enkrat mi bo že uspelo.
nism še hledla,smo se mi zdi dwbr.
Rad imej živali in naravo in ne misli le nase. Moja naj prijatelja Ron in Kala.Lahko me kličete POISON Čaw!!
sori da smetim temo samo me zanima iz kje je hello kitty
Ne poznam! Sicer pa so konji moje ne ravno najljubše žverce… Imajo dve strani, tisto “punčka pa končka jaha, WoW!"(krneki), pa tisto, ko jim dajo inekcije pa so čist tivji! Da se ti zmeša!
Samo en je klub, samo ena čast, samo ti si naš, gremo Maribor!!!!
ne zstopm ki šč rečt.
še nism gleoo
FLO_IV-ma vas rad pa kdo si je zmislo RB* NK LENART!!!!! KK lenart
man utd je luzer… itak luzerpool pa bi mogo igrat v 4.ligi
BLUE IS COLOUR!!!!!!!!! chelsia je zakon!!!
fifa 09 < 333
chelsea 4ever… man utd never!!
i love dogs i love trkaj i love football (nk lenart) i love basketball (kk lenart) i hate RBD
nisem še gledal sam se mi zdi zakon.ga bom pobrala
I love vanessa hudgens. i love avril. i love selena gomez i love mary-kate & ashley i love lady ga ga i love you čawči.