EDIN PLONK LISTEK KO SM GA MELA NI BIL PLONK LISTEK...NO MAYBE JE BIL NA NJEM SM MELA NAPISANE KVADRATE ŠTEVI DO 20
KAM SM SI GA SKRILA???
KR MAM EN FULL DOLG PULOVER SM SI GA NALEPLA NA ROKAV IN ROKAVE MALO GOR ZAVIHALA,,,POL PA SM SEDELA U ZADNI KLOPI…
XD
občasno
.
.
.
.
.
.
no, to kar vam bom zaj povedla je TOP SECRET
.
.
.
.
pr majo na WC-jih tisti, ko se wece papir noter daje take “gumbke” za odpirat ( npr. ko
čistilke menjavajo papir). In jas si tam pred začetkom testa dam noter listke in potrem
ko pišemo in nečesa ne znam in učitlci rečem kao da me lulat in potem grem na wc in se napiflam v
zelo kratkem času ( 1 minuti) in grem nazaj
.
.
ponesreči pa se če mi učitlca ne dovoli na wc
občasno
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
pr majo na WC-jih tisti, ko se wece papir noter daje take “gumbke” za odpirat ( npr. ko
čistilke menjavajo papir). In jas si tam pred začetkom testa dam noter listke in potrem
ko pišemo in nečesa ne znam in učitlci rečem kao da me lulat in potem grem na wc in se napiflam v
.
.
js jiih mam občasnoo ...
(če jiih ress rabm)
ampk to malkrat..
dam jih u puščico pol se pa delam kao rabm neki pa začnem brskat po puščici ane..
..(..nobena umetnost..)..
ja obcasno mam
no,da vam povem kak to jas delam
ce mamo lahk peresnico gor si dam na eno pisalo zalepim pa pol pogledam,ce pa ne pa ker mam jas na roki full zapestnic si pod zapestnice dam en mali listek in ga skrijem pol pogledam mal,al pa si dam na rokav pa pogledam,enkrat sem si pa hlace s kulico napisala...hhhaha
občasno
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nm učitlca itak med poukom na wc ne pusti kaj šele med testom
jst sm ga nekajkrat mala.No jst sm si tisto napisala na peresnico tako da nimam možnosti.Drugači je pa moj brat imel tisti dan take hlače k so strgane in je dal odcpodi plonk liste,pa tud na svinčniku ga lahko maš.