kere so vaše najlubše obšolske dejavnosti? men je ip od matike pa dramski
veš kai so obšloske?? d hodš v klub ob 17.30 npr.
...TaŁe.okenček.ie.ZzaTo.Da.se.ZzaPoŁni. [Ła.Ła.Ła... .whaT.abouT.meee.? .I.Łove.animaŁs. I.Łove.simPŁe.PŁan. I.Łove.chokoŁaDo. .nai.živaŁce. muceki. .meine.nickname. •c.c.cHhokoLaDica.×3 •...PerfecT...• I LOVE animals
RBD
Moje ime je Tara.Stara sem 9 let. Moja najljubsša žival je konj in moja najljubša barva je modra. Radi imejte živali,naravo in dobro se imejte. Pišite in odpirajte teme da bom imela kaj za odgovarjat.
limonika - 29 November 2008 07:29 PMRBD
?????
moje obšolske dejavnosti je klavir
Heii Zadolžena sem da skrbim za vas in za forum tako da bom bla včasih tečna DrGaČ sem pa kr prijazna osebca(vsaj tko pravjo)in upam da se bomo razumeli prosim da foruma ne smetite ker ste potem na mojemu seznamu pod TEČNE OSEBE TEGA VESOLJA če ste pa pridni ste pa itak zakon in vas mam rada<<3 Monika rtm fuull
•c.c.cHhokoLaDica.×3 - 29 November 2008 05:32 PMveš kai so obšloske?? d hodš v klub ob 17.30 npr.
pa ja vem sam to delam ob šoli točno pa klavir še sam tisto je ful bed
baLeTT
Moje ime je Milly. Rada imam balet. na tem forumu sovražim šefico, superšefa in izbiralca. Nai sta mi: Delfinčk12 in Limonika. Sovražim rbd in hsm in rada gledam drsanje in rokomet. Spremljam tudi dogajanje nogometa. Stara bom 15. Imam pouno bratou in sester. Po TV rada gledam POPOLNA PRENOVA HIŠE, kjer je glavni Ty. Rada imam vse razen onih treh, ki sem jih naštela prejle. Milly in Tinny.
klaver,balet
...
DRAMSKI IN HIP HOP
I Love Music I Love Dance I Love Avril Lavigne I Love Katy Perry I Love Animals I Love Cats I Love Pirates of the caribbean I Lovw My Love
dramski,nogomet,košarka,kino in glasbena.
FLO_IV-ma vas rad pa kdo si je zmislo RB* NK LENART!!!!! KK lenart
man utd je luzer… itak luzerpool pa bi mogo igrat v 4.ligi
BLUE IS COLOUR!!!!!!!!! chelsia je zakon!!!
fifa 09 < 333
chelsea 4ever… man utd never!!
i love dogs i love trkaj i love football (nk lenart) i love basketball (kk lenart) i hate RBD
hu:-boksanje -plesanje (hip hop) -jahanje ....
I love vanessa hudgens. i love avril. i love selena gomez i love mary-kate & ashley i love lady ga ga i love you čawči.