Najfestivali

Pripravila: Maja Omladič Topovšek
Lutkovno gledališče Ljubljana (Lutke 2018); Ljubljanski grad (zmajev festival);  Festival Velenje / Ksenija Mikor (Pika Nogavička)

image
Drugi septembrski vikend v Ljubljano vabi Zmajev festival. Skozi grajske sobane in grajsko podzemlje Ljubljanskega gradu bo zavel prav poseben piš … Oživeli bodo miti, legende in zgodbe o zmajih. Več na www.ljubljanskigrad.si.

image
Nekaj dni kasneje se bo v prestolnici pričel 14. mednarodni festival sodobne lutkovne umetnosti LUTKE 2018. Od 12. do 16. septembra bomo lahko na različnih prizoriščih Lutkovnega gledališča Ljubljana in v Stari mestni elektrarni videli več kot 30 lutkovnih predstav različnih slovenskih in tujih gledališč. Navdihujoče, zabavne in nenavadne zgodbe nas bodo znova ponesle v kraljestvo lutkarske domišljije. Več na www.lgl.si.

imageNa šaleškem koncu Slovenije bo potekal že 29. Pikin festival. Oblast v Velenju bo med 23. in 29. septembrom znova prevzela navihana deklica, ki vselej poskrbi za oblico zabave. Čisto po juniorsko je letošnja tema festivala Kraljestvo živali. Od velikih do malih, kosmatih in golih, tistih v zraku in takšnih, ki živijo pod zemljo. V njihovi družbi je lahko zabavno, sproščujoče, razigrano in celo adrenalinsko ... Preveri in klikni na www.pikinfestival.si. Tudi Junior bo tam!

image


Facebook Junior.si

Anketa


Mačji panda ali rdeči panda sodi med:


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.Slovenija RSS: RSS 2.0
Izdelava spletne strani :: CMS :: Hosting :: SEO NETKO NGJZaložba Rokus Klett                
Oglaševanje
Seznam piškotov