Vstopna stranKaj dogaja?Na velikih platnih poleti

Na velikih platnih poleti

Pripravila: Maja Omladič Topovšek
Karantanija Cinemas (Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2); 2i Film (Svet igrač 4, Levji kralj); Con film d.o.o. (Spiderman: Daleč od doma)

image

Neustrašni domači ljubljenčki
Obožujemo svoje ljubljenčke, a kako dobro jih sploh poznamo? Obisk pri veterinarju, ki je specialist za vedenjske motnje, v nelagodje spravi še tako pogumnega domačega ljubljenčka. In kako premagaš strah? »Tako, da so tvoje odločitve in dejanja neustrašna!« Maks, Rožca, Greben, Kepca in ostali ljubljenčki v filmu Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2 v kinematografih od 6. junija dalje.

image


Družinski izlet z igračami

Šerif Jelko je že od nekdaj prepričan, da je njegova glavna naloga skrb za otroke. Ko deček Bonnie svojo nekdaj najljubšo igračo zavrže kot smet, šerif vzame stvari v svoje roke. Poleg šerifa se stari znanci Ken Kozmoblisk, kavbojka Jessie, gospod in gospa Krompirjevec, Pujs in drugi ponovno vračajo na velika platna v filmu Svet igrač 4. Skupaj z njimi se junija odpravi na družinski izlet in se spusti v nepozabno avanturo.

Vesoljski podvig Backa Jona
Začetek julija bo v kinematografih invazija ovac, saj bo na sporedu nov animirani film Bacek Jon: Farmagedon. Na kmetiji z Backom Jonom nikoli ni dolgčas, kajne?! Tokrat na kmetijo strmoglavi vesoljska ladja z Nezemljančkom izjemnih sposobnosti. Bacek Jon se hitro poda na misijo, saj želi svojega prijatelja iz druge galaksije čim prej spraviti domov … preden ga ujame zlobna organizacija. Od 4. julija dalje.

image

Filmski pajek vleče niti
Po epskem zaključku filma Maščevalci se Peter Parker alias Spiderman s prijatelji odpravi na počitnice v Evropo. Toda njihov mirni oddih prekine agent Nick Furry. Preti nova nevarnost – Mysterio. Bo Big Ben v Londonu ostal cel? Bodo Benetke tokrat za vedno poplavljene? Čas je, da se Spiderman sooči z novo nevarnostjo. Več v filmu Spiderman: Daleč od doma od začetka julija dalje.

image

Zavzemi svoje mesto v krogu življenja!
V osrčju afriške savane se rodi bodoči kralj. Ampak v živalskem kraljestvu ne slavijo vsi prihoda novega mladiča Simbe tako veselo. Očetov brat Scar brat ima svoje načrte. Začne se borba za prestol z že znanim izdajstvom, dramo in strašno tragedijo. S pomočjo prijateljev mora Simba hitro odrasti in si priboriti tisto, kar mu pripada. Izjemen film Levji kralj v kinematografih od 18. julija dalje.

image


Facebook Junior.si

Anketa


Koliko let smo slovenske juniorje navduševali za raziskovanje in varovanje našega planeta?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.