Vstopna stranKaj dogaja?Filmsko poletje

Filmsko poletje

Pripravila: Maja Omladič Topovšek
Fotografije: Blitz Film & Video Distribution (Začarani princ); 2i Film (Neverjetni 2); Con film d.o.o. (Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje); Karantanija Cinemas (Mamma Mia: Spet začenja se!); Kino Gledališče Bežigrad (Drive-in)

image

Ljubezen na prvi pogled?

Princ Šarmer je bil kot otrok po nesreči polit z veliko količino čarobnega prahu za neustavljivi šarm, zaradi katerega se vse ženske lepijo nanj. Ko se zaroči s tremi dekleti hkrati, se princ odloči poiskati pravo ljubezen. A kaj, ko ljubezen ni samo popoln nasmeh, polne sobane zlata in odlično poreklo. Konec pravljice Začarani princ od konca maja v kinematografih.

Tudi čisto vsakdanja opravila so lahko junaška

V nadaljevanju zgodbe o superherojski družini je mama Helena v središču pozornosti, medtem ko je oče Janez heroj doma, kjer skrbi za družino in otroke. Njihov vsakdan zmoti prihod nevarnega in prebrisanega nepridiprava, ki ga lahko ustavi samo družina Neverjetni. Od 21. junija dalje.

Pošastno poletje
Grof Drakula je strašansko obremenjen … poleg tega si želi še punco. Manca ga preseneti in organizira križarjenje za vso razširjeno pošastno družino. Seveda se Drakula brani z vsemi okončinami in podočniki, a mnenje spremeni, ko »zingne« s kapitanko Eriko. A vendar še slutijo ne Erikinih skritih namenov, saj je potujoči hotel past za pošasti. Animirana risanka Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje na velikih platnih od 2. avgusta dalje.
image
Bleščeča oblačila, znane pesmi in zabava!
Čisto na koncu počitnic v kinematografe prihaja težko pričakovani drugi del glasbene filmske uspešnice Mamma Mia: Spet začenja se! Film s hiti švedske skupine Abba se bo tokrat preselil v preteklost – v leto 1979, ko je na grški otok Kalokairi Donna šele prišla in spoznala svoje tri ljubezni. Jok, smeh, zabava … težko bo sedeti pri miru. Od 23. avgusta dalje.

Pa še zanimovost: prvi drive-in kino v Sloveniji

Po vzoru ameriških kinematografov iz 60. let minulega stoletja so v Ljubljani odprli t. i. drive-in kino v Sloveniji. Kinopredstave bodo do septembra na sporedu vsak teden od četrtka do nedelje, med njimi si bo možno ogledati tudi takšne, ki so primerne za juniorje in juniorke.
image

Organizatorji Kino Gledališče Bežigrad poleg drugačne filmske izkušnje obljubljajo bogat spremljevalni program – tudi s strežbo na kotalkah!

image


Facebook Junior.si

Anketa


Najstarejše drevo v Sloveniji je:


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.Slovenija RSS: RSS 2.0
Izdelava spletne strani :: CMS :: Hosting :: SEO NETKO NGJZaložba Rokus Klett                
Oglaševanje
Seznam piškotov