Vstopna stranKaj dogaja?Arhiv

SMS nagradne igre

Fotografija: z dovoljenjem Continental filma

image

Tudi tokrat smo za vas pripravili zanimive SMS nagradne igre. Z malo znanja in sreče so lahko nagrade tvoje. V novembrski številki Juniorja pišemo o dinozavrih. Sprašujemo te, kako se imenuje znanstvenik, ki preučuje fosile? Na številko 2929 pošlji SMS s ključno besedo JUNIOR DINO in SVOJ ODGOVOR. Deseti in petdeseti pošiljatelj bosta prejela knjigo Zgodovina Zemlje v stripu – čas dinozavrov.

Film Sezona lova je sinhroniziran v slovenščino. Kateri slovenski igralec je svoj glas posodil glavnemu liku Boogu? Svoj SMS s ključno besedo JUNIOR LOV in IME IGRALCA pošlji na številko 2929. Petega, desetega, petnajstega … in stopetdesetega pošiljatelja bomo nagradili. Podarili bomo:
- 4 komplete kartic Sezona lova;
- 4 torbice za malico Sezona lova;
- 12 Boogov – plišastih medvedov in
- 10 Elliotov – plišastih jelenčkov.

V reviji se sprašujemo tudi, kaj o nas povedo knjige, ki jih beremo. Tebe pa sprašujemo: Pred koliko leti je izšla prva slovenska knjiga? Možni odgovori:
A) 102
B) 456
C) 537
D) 87
Na številko 2929 pošlji SMS s ključno besedo JUNIOR KNJ in SVOJ ODGOVOR. Podarili bomo knjige: eno iz zbirke Harryja Potterja (Založba Epta), Nikec gre v šolo (Založba Didakta), Detektiv Kvjatrovski (Založba Učila), Lažniva Suzi in Fantje, žoga, punce (Založba Mladinska knjiga) ter Guinessovo knjigo rekordov (Založba Učila). Nagrajeni bodo 10., 30. … in 110. pošiljatelj SMS-a.

V SMS nagradnih igrah lahko sodelujete vsi Mobitelovi naročniki in uporabniki. Več o pravilih na www.junior.si. Cena povratnega sporočila je 50 SIT oziroma 0,21 EUR (DDV je vštet v ceno).


image


Facebook Junior.si

Anketa


Koliko let smo slovenske juniorje navduševali za raziskovanje in varovanje našega planeta?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.