Vstopna stranKaj dogaja?Arhiv

Filmski september

Fotografije: Z DOVOLJENJEM CENEXA, CONTINENTAL FILMA, BLITZ FILMA in VIDEO DISTRIBUTIONA, KINODVORA

Svet igrač 3: Enkrat vsi odrastemo, a igrače ostanejo in iščejo novega lastnika. Tako kavboj Woody, astronavt Buzz in ostala druščina pristanejo v vrtcu. Na sanjskem kraju za igre željne junake … Ali pač? Preberi članek  v septembrski številki in ne spreglej nagradnega kviza!

image

Mačke in psi: Maščevanje gospe Muce: Kdo je pametnejši in lepši? Psi ali mačke? Nepozabna tekmovalnost med štirinožci se vrača na velika platna. Medtem ko si novi film že lahko ogledaš v naših kinematografih, ne spreglej članka, ki ga objavljamo samo na tej spletni strani! Nagradni kviz ti lahko prinese vznemirljive nagrade!  

image

image Marmaduke: Pes Marmaduke se preseli v Kalifornijo. Kot vsak prišlek se poskuša vklopiti, a mu ne uspeva najbolje. Več o nenavadni dogi v kinematografih in članku. Ne spreglej članka in nagradnega kviza!

image Karate Kid: Dvanajstletni Dre se z mamo preseli v Kitajsko. Zagleda se v violinistko Mei, a kaj, ko to ni všeč mladim pretepačem. Kmalu spozna skrivnostnega hišnika, ki je v resnici mojster borilnih veščin. Mladeniču ponudi pomoč. Več v kinematografih v filmu Karate Kid.

image Skrivnost iz Kellsa: Družinski animirani film pripoveduje o dečku Brendanu, ki bi se rad naučil starodavnega mojstrstva okraševanja rokopisov. Poda se tudi v začaran gozd, poln nevarnosti in nenavadnih mitoloških bitij ... Film je na ogled v ljubljanskem Kinodvoru in drugih art kinematografih po Sloveniji. Več na http://www.kinodvor.org/kinobalon


image


Facebook Junior.si

Anketa


Koliko let smo slovenske juniorje navduševali za raziskovanje in varovanje našega planeta?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.