Vstopna stranKaj dogaja?Arhiv

Dan Zemlje s Kopijem

Fotografija: Nina Blaž

Živijo!

Sem Anže Kopitar in igram hokej za ameriško moštvo LA Kings. Danes pa vas pozdravljam kot gostujoči urednik te posebne – ekoštevilke National Geographic Juniorja. Z njo praznujemo dan Zemlje, ki je 22. aprila. Skrb za naš planet in soljudi se mi zdi še kako pomembna, zato sem se z veseljem odzval povabilu, da sodelujem pri nastajanju revije, ki se ji to zdi pomembno.
imageSicer pa imam najrajši na svetu hokej. Začel sem ga igrati že kot otrok in zelo sem si želel, da bi to nekoč počel profesionalno. Moje sanje so se sčasoma spremenile v cilje, ki sem jih poskušal korak za korakom izpolniti. Imam srečo, da sem uspel v takem športu, ki mi je bil vedno najbolj pri srcu.
Ključ do uspela je v tem, da delaš to, kar te najbolj veseli in da v tem uživaš. Če uživaš, boš pripravljen tudi trdo delati za uspeh. Tako boš izkoristil svoj potencial – tako kot sem ga jaz – pa naj si želiš postati slaščičar, znanstvenik, profesionalni športnik ali karkoli ...
Zabavaj se pri tem, kar počneš, delaj s srcem in uspeha ne bo manjkalo. 

Želim ti prijetno branje!
Anže Kopitar

Preberi intervju z Anžetom. Pogovarjali smo se o hokeju, pa tudi o ekologiji, njegovem kužku, dobrodelnosti in potovanjih.

image
Anže z odgovorno urednico Ireno pri pripravi ekoštevilke Juniorja.


image


Facebook Junior.si

Anketa


Koliko let smo slovenske juniorje navduševali za raziskovanje in varovanje našega planeta?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.