Začel se je fotografski natečaj!

image

V svoj fotografski objektiv ujemi motive, ki jih iščemo na 14. Juniorjevem natečaju za najfotografijo. Nagrajence čakajo super nagrade! Tvoje posnetke pričakujemo do 30. oktobra 2018.


Naroči revijo National Geographic Junior in zadeni iPad*!

image

Naroči revijo National Geographic Junior, ki te bo razveseljevala z razburljivimi zgodbami, neverjetnimi dejstvi, rekordi in izumi. Naročilo do 30. septembra prinaša tudi darilo – knjigo Neverjetnice 7 – in sodelovanje v nagradni igri za iPad!


Filmska jesen

image

Preveri, kaj vse se bo septembra odvijalo na velikih filmskih platnih. Namig: vključene so tudi filmske račke, gosi in mačke ...


Najprireditev

image

Jeseni prihaja čas za spravilo letine. Tudi planšarji in majerji bodo z višje ležečih gorenjskih planin v dolino znova privedli okrašene trope živine in na ramenih prinesli “basengo” – vse pripomočke za izdelavo sira in druge stvari, ki so potrebne za življenje na planini.


Najfestivali

image

Septembra ne bo zaznamovala samo vrnitev v šolske klopi, ampak tudi pestro festivalsko dogajanje. Preveri, kaj vse se bo dogajalo. 


Po skakalnici velikanki … navzgor

image

V dolino pod Poncami se 15. septembra že šestič vrača legendarno tekaško tekmovanje Red Bull 400. Gre za povsem drugačno tekaško preizkušnjo, ki ni gorski tek in ni tek po stopnicah. Želiš izvedeti, kakšna je?


Facebook

FB

Junior se je pridružil pisani druščini uporabnikov Facebooka. Pridruži se jim tudi ti!image


Facebook Junior.si

Anketa


Mačji panda ali rdeči panda sodi med:


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.Slovenija RSS: RSS 2.0
Izdelava spletne strani :: CMS :: Hosting :: SEO NETKO NGJZaložba Rokus Klett                
Oglaševanje
Seznam piškotov