Na ustvarjalnem izletu

image

Zmagovalci 9. Juniorjevega likovnega ekonatečaja so znani! Žirija jih je izbrala med 257 poslanimi likovni deli. Kdo bo odšel v Medeno vas in komu bo knjižna nagrada prinesla zamisli za nove potepe? Preveri!


Vsak pes pride v naše življenje z razlogom!

image

Maja prihaja na velika filmska platna ganljiv film za vse pasjeljubce in tiste, ki razmišljate o novem štirinožnem prijatelju. Pozor!


Bralnice pod slamnikom

image

Letos bo med 10. in 24. majem že sedmič potekal mladinski literarni festival Bralnice pod slamnikom. Rdeča nit je »bolečina«. Bolečina odraščanja, bolečina ljubezni, iskanja svojega mesta med ljudmi …


Pesem Evrovizije

image

Ukrajinsko glavno mesto Kijev po 12 letih znova gosti nastopajoče evropskega glasbenega spektakla Evrovizija. Polfinala si bomo lahko na Televiziji Slovenija ogledali 9. in 11. maja, veliki finale bo isti konec tedna v soboto.


Pojdi u konc’ sveta

image

Tretji majski konec tedna vabljeni v Bohinj v Zlatorogovo pravljično deželo – U konc’ sveta so pravljice doma. Podaj se čez travnike, skozi gozd in mimo Bohinjskega jezera in se srečaj s 7 pravljičnimi junaki!


Človeška majhnost v ekstremnih razmerah

image

Kako preživeti v najekstremnejših razmerah in najbolj odljudnih krajih na Zemlji? Hazen Audel, inštruktor preživetja in vodnik v divjini, bo v novih majskih oddajah Mojster preživetja na televizijskem programu National Geographic počel ravno to – skušal bo preživeti.


Vse najboljše za te …

image

V ZOO Ljubljana poleg mnogih pomladih naraščajev, med njimi dvogrbe kamele, kapibar in zebujev, divjih svinj in drugih »dojenčkov«, rojstni dan praznujejo tudi dolgoletni prebivalci.


Gremo na morje

image

Velike in majhne, bočno ali hrbtno sploščene, strašne plenilke ali rastlinojedke, hitre ali počasne, tako raznolike so ribe. Nekatere so mojstrice v prikrivanju, druge se bahajo v živih barvah.


Facebook

image

Junior se je pridružil pisani druščini uporabnikov Facebooka. Pridruži se jim tudi ti!image


Facebook Junior.si

Anketa


Največja slana puščava na svetu je v:


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.Slovenija RSS: RSS 2.0
Izrada web stranica :: CMS :: Hosting :: SEO NETKO NGJZaložba Rokus Klett                
Oglaševanje
Seznam piškotov