9. Juniorjev likovni ekonatečaj

image

Uredništvo revije National Geographic Junior razpisuje nov likovni ekonatečaj ter te vabi na izlet z domišljijo! 

Ker so Združeni narodi leto 2017 razglasili za mednarodno leto trajnostnega turizma in razvoja, smo letošnji likovni natečaj naslovili: Na izletu.


Maj in Mango osvojila visoko nagrado!

image

Iz Washingtona smo prejeli odlično novico! Na sedežu National Geographica so razglasili zmagovalce mednarodnega fotografskega natečaja. Med več kot 46.000 sodelujočimi fotografijami je prvo mesto v kategoriji Neverjetne živali osvojil trinajstletni Maj Kastelic iz Ljubljane! Ponosni in veseli mu čestitamo k odličnemu priznanju!


Vrhunec slovenskih zimskih športov

image

Medtem ko že nestrpno čakamo na prve zvončke, imajo zimski športniki pred seboj še zadnjo etapo. Slovenci bomo marca svoj nacionalni ponos krepili na dveh vrhunskih smučarskih prireditvah.


Moč človeških možganovov

image

Pomlad je čas za krepitev mišic … in tudi možganov. Na televizijskem programu Planet TV se konec februarja začenja nov družinski kviz, ki ga izmenjaje vodita Žiga X Gombač, naš dolgoletni avtor stripa o Živi iz muzeja, ter Boštjan Klun.


Izdelava superavtomobila

image

Novic za vse ljubitelje jeklenih konjičkov in avtomobilizma: V oddaji na televizijskem programu National Geographic lahko izveš, kako izdelajo najhitrejši komercialni avto na svetu!


Festival zvončkov

image

Prvi znanci pomladi so že prišli na plano! Najbolj znani je navadni mali zvonček. To je tisti zvonček, ki ima tri koničaste zunanje in tri krajše notranje liste. Najbolj »kraljevski« pa je pomladanski veliki zvonček, ki ga ponekod imenujejo tudi kronica ali norica. Pa veš, da lahko obiščeš tudi festival zvončkov?


Facebook

image

Junior se je pridružil pisani druščini uporabnikov Facebooka. Pridruži se jim tudi ti!image


Facebook Junior.si

Vpiši se


Ime Geslo

Anketa


Kolikokrat je ob rojstvu mladič pande manjši od matere?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.Slovenija RSS: RSS 2.0
Izrada web stranica :: CMS :: Hosting :: SEO NETKO NGJZaložba Rokus Klett                
Oglaševanje
Seznam piškotov