Nagradna igra: Skoči v Juniorjeve dogodivščine!

image

Naroči revijo National Geographic Junior do 15. junija! Poleg revije, ki jo boš prejemal celo šolsko leto, ti prednaročilo prinaša knjigo Neverjetnice 7, napihljivo vratno blazino za udobna potovanja in sodelovanje v nagradni igri, v kateri bomo kot glavno nagrado podelili iPad!


Dan za zmajeljubce

image

Ob dnevu Zemlje, 22. aprila, smo na Ljubljanskem gradu odprli razstavo Skrivnost zmajevega jajca ter podelili nagrade najbolj ustvarjalnim zmajeljubcem 10. Juniorjevega likovnega ekonatečaja. Preveri, kaj smo počeli in kako smo se imeli ...


Znanost na dlani

image

Znanstvenim radovednežem je med 1. in 3. junijem namenjen tridnevni Znanstival 2018. Na ljubljanskih ulicah, mostovih in trgih bodo potekali znanstvene dogodivščine, poljudnoznanstvena predavanja, Hiša eksperimentov bo priprla svoja vrata, na DRZNIH eksperimentih boste lahko iz običajnih predmetov izdelovali znanstvene stvaritve …


24 ur z reko Muro

image

Mura je naša zadnja velika reka, ki še ni pregrajena z jezovi hidroelektrarn. Ob njej še lahko opazuješ naravno delovanje vode, meandre, mrtvice in obsežne poplavne gozdove. Poleg znamenitih mlinov na Muri in tradicije burjaštva, te tam narava s svojim vrvečim življenjem čisto prevzame.


Pomladni naraščaj in nova igrala v ZOO Ljubljana

image

V ZOO Ljubljana so tudi to pomlad dočakali kar nekaj mladičev: 3 surikate, 4 divje svinje, 2 opici črne čopičarke, liči antilopo, 3 papige vrste aleksander, nekaj novih domačih živali in še in še.


Nogometno poletje

image

Športni dogodek letošnjega poletja bo Svetovno nogometno prvenstvo 2018, ki ga bo med 14. junijem in 15. julijem prvič v svoji zgodovini gostila Rusija. Prvenstvo bo potekalo na 12 stadionih v 11 ruskih mestih.


Festivali in prireditve

image

Med počitnicami bo ogromno možnosti za obisk festivalov in prireditev. Prelistaj seznam in izberi pravega zase.


Filmsko poletje

image

V vročih dneh se je včasih fino ohladiti z obiskom kakšnega kinematografa. Pripravili smo pregled filmskega dogajanja v času počitnic. 


Nova znanja, novi prijatelji

image

Med počitnicami bodo različna športna, kulturna ter ostala društva in organizacije pripravili raznovrstne aktivnosti in tematske tabore.


Facebook

FB

Junior se je pridružil pisani druščini uporabnikov Facebooka. Pridruži se jim tudi ti!image


Facebook Junior.si

Anketa


Najstarejše drevo v Sloveniji je:


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.Slovenija RSS: RSS 2.0
Izdelava spletne strani :: CMS :: Hosting :: SEO NETKO NGJZaložba Rokus Klett                
Oglaševanje
Seznam piškotov