Nagradna igra: Skoči v Juniorjeve dogodivščine!

image

Naroči revijo National Geographic Junior do 15. junija! Poleg revije, ki jo boš prejemal celo šolsko leto, ti prednaročilo prinaša knjigo Neverjetnice 7, napihljivo vratno blazino za udobna potovanja in sodelovanje v nagradni igri, v kateri bomo kot glavno nagrado podelili iPad!


Skrivnost zmajevega jajca ... razkrita!

image

Uredništvo revije National Geographic Junior je v sodelovanju z Ljubljanskim gradom razpisalo 10. Juniorjev likovni ekonatečaj. Slovenske osnovnošolce smo povabili, da ustvarijo zmajevo jajce ter vanj skrijejo svojo skrivnost.


Detektivski čoln

image

Zaradi bližajočega se neurja Erazem (iz novega animiranega filma Dvigni sidro) prejme klic iz Veleporta, naj priskoči na pomoč čolnu, ki je ob Črni špilji zašel v težave. Erazem pogumno in uspešno opravi reševalno nalogo ter postane junak.


Prazgodovinski žogobrc

image

O prazgodovini se lahko česa naučiš tudi v novem filmu Jamski človek. Fant z imenom Dolgi živi v miroljubni dolini, dokler prebivalcev iz nje ne prežene guverner mesta Brongrad, ki je tam našel kovino bron. V silni zmedi Dolgega zajamejo in fant konča v neznanem Brongradu.


Kdor poje, slabo ne misli

image

Maja Evropa poje … in mi z njo. 63. Pesem Evrovizije bo potekala na Portugalskem, na njej se bo za naslov najboljše pesmi in izvedbe potegovalo skupno 63 držav.


Kaj bo odločilo: sreča ali znanje?

image

Tako kot se počasi izteka letošnje šolsko leto, se izteka tudi letošnja sezona oddaj Male sive celice. Kravžljanje sivih celic je bilo tudi letos zelo zabavno in poučno; velikokrat smo odprli usta ob zanimivih eksperimentih, včasih pa smo le skomignili z rameni, ko je v igro posegla sreča.


Nenavadna Lučka Regrat

image

Vsak regrat enkrat dobi lučko. Le kdo je še ni pihnil in potem opazoval zasanjanega lebdenja njenih malih lučk po zraku? A Lučka Regrat ni navadna lučka. In tudi ni navaden regrat. Ker bi se rada videla, se s travnika odpravi v mesto ...


Najdan

image

V maju bomo praznovali in se spomnili tudi na mednarodni dan ptic selivk, svetovni dan podnebnih sprememb, mednarodni dan družine, svetovni dan Sonca, dan biotske raznovrstnosti … in tudi dan brisače  je med njimi.


Ni vse zlato, kar se sveti!

image

V Tržiču bodo letos 12. in 13. maja potekali že 46. mednarodni dnevi mineralov, fosilov in okolja 46. MINFOS. Prava paša za oči in možnost, da katerega od zanimivih mineralov kupiš v trajno last.


Muzej selfijev

image

Saj ni res, pa je! Na jugu Kalifornije so odprli muzej, posvečen selfijem. Če misliš, da so tovrstne fotografije novodobni izum, se motiš.


Facebook

FB

Junior se je pridružil pisani druščini uporabnikov Facebooka. Pridruži se jim tudi ti!image


Facebook Junior.si

Anketa


Avtohtona pasma slovenske čebele se imenuje:


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.Slovenija RSS: RSS 2.0
Izdelava spletne strani :: CMS :: Hosting :: SEO NETKO NGJZaložba Rokus Klett                
Oglaševanje
Seznam piškotov