Nova serija Zombi Lars

image

Lars je star 12 let in je napol zombi in napol človek. Ko se preseli v nov kraj, je tarča sovrstnikov, ki težko sprejemajo njegovo drugačnost. Vendar Lars kmalu ugotovi, da ni edini: nindža Anna, čarovnica Tess in čudak Robert postanejo njegovi zavezniki in prijatelji ter skupaj odkrivajo svojo skrivno naravo in nadnaravne moči ter se spopadajo s predsodki družbe.


Zadnja zmajska saga

image

»Tam zunaj, prek roba sveta, leži dom zmajev. Usoda ti je namenila, da boš nekoč našel ta skriti svet,« je že dolgo pred smrtjo Vikiju zaupal njegov oče. V novem poglavju nepozabne pustolovščine mladi Viki in črni zmaj Brezzobi končno le spoznata svoji usodi – Viki kot poglavar otoka Berk ob boku prijateljice Astrid in zmaj kot vodja svoje vrste.


Svet skozi kockaste oči

image

Tudi legokocke živijo svoje življenje. V barviti kockasti deželi se državljani Lego spopadajo z nevarno grožnjo, ko sovražni Lego Duplo začnejo svoj uničevalski pohod.


Najboljše alpske smučarke na Pohorju

image

Vznemirjenje ob nastopu najboljših slalomistk in veleslalomistk na svetu zajame prav vsakega od približno 20.000 gledalcev, ki pridejo vsako leto navijat v ciljno areno Snežnega stadiona pod Mariborsko Pohorje.


Letimo iste sanje

image

Kdo pravi, da so smučarski skoki le za fante? V dolini pod Rajhovko na Ljubnem letos pričakujejo 15.000 gledalcev, ki si bodo lahko med 8. in 10. februarjem ogledali tekme FIS svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske.


Krilate miši ali mišji ptiči?

image

Radovednost poganja svet. Netopir Kazimir ima nemirnega duha, saj se ves čas sprašuje o vsem, tudi o tem, »ali so netopirji krilate miši ali mišji ptiči«. Radovednežem se bo Kazimir gotovo prikupil, ker nenehno zastavlja številna vprašanja. Nič ni samoumevno in vsak dan se lahko čemu čudimo.


Velike spretnosti malih mojstrov

image

Obožuješ kuhanje in razvajanje brbončic? Je estetika na krožniku tvoja strast? S komercialne televizije POP TV prihaja novica o novem kuharskem šovu, ki bo preizkusil kuharske sposobnosti osnovnošolcev.


Glasbeno na nacionalni televiziji

image

Uspeti kot glasbenik je želja marsikaterega juniorja. Na RTV Slovenija predvajajo novo sezono dokumentarno-glasbenih oddaj V svojem ritmu. Vsak ponedeljek tako spoznamo nov mlad bend, v zadnji oddaji 11. februarja pa se bo v velikem finalu pomerilo pet najboljših skupin.


Ema 2019

image

V soboto, 16. februarja, ob 20.00 bomo lahko na TV SLO 1 spremljali izbor Ema 2019 za slovensko pesem Evrovizije. Na izboru bomo slišali deset pesmi izvajalcev Fed Horses, INMATE, Kim, Lumberjack, Okustični, Raiven, Renata Mohorič, René, Ula Ložar, Zala Kralj & Gašper Šantl.


Facebook

FB

Junior se je pridružil pisani druščini uporabnikov Facebooka. Pridruži se jim tudi ti!image


Facebook Junior.si

Anketa


Katera žival je pametnejša, vrana ali šimpanz?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.