13. Juniorjev natečaj za najfotografijo

image

Vzemi v roke fotoaparat in ujemi motive, ki jih iščemo na 13. Juniorjevem natečaju za najfotografijo. Natečaj poteka do 1. oktobra 2017, nagrajence pa čakajo fotosafari v ZOO Ljubljana in druge super nagrade!


Naroči revijo National Geographic Junior in zadeni iPad!*

image

Naroči najbolj carsko revijo NG Junior, ki te bo razveseljevala skozi celo šolsko leto. Naročilo do 30. septembra prinaša tudi darilo – knjigo Neverjetnice 6 – in omogoča sodelovanje v nagradni igri za iPad!


Vse najboljše!

image

Zadnjo septembrsko soboto v ZOO Ljubljana rojstni dan praznuje samica sibirskega tigra Vita. Za rojstni dan ji pripravljajo prav posebno darilo, ki bo obogatilo njen vsakdan.


Ranta – zvezda šolske košarke

image

Na veliko platno prihaja slovenski film po knjižni uspešnici Primoža Suhodolčana Košarkar naj bo. To je zgodba o fantu, ki je bil tako velik, da bi lahko žirafam kravate zavezoval, ki je bil tako suh, da je sonce kar skozenj sijalo.


Nenavadno prijateljstvo

image

Osemletna Meral se s starši preseli v novo mesto. Sklepanje novih prijateljstev zanjo ni najbolj enostavno, zato se »spoprijatelji« z drobno sivo miško, ki živi v luknjici njene sobe.


Uvod v zmajeslovje

image

Ali zmaji obstajajo ali ne? Na Ljubljanskem gradu profesor zmajeslovja in pustolovka na eni izmed svojih raziskovalnih pustolovščin odkrijeta košček izgubljenega starodavnega zemljevida iz sveta zmajev.


Mednarodni dnevi

image

Septembra se zvrsti kar nekaj mednarodnih dni. Prvi vikend septembra tradicionalno pripada mednarodni noči netopirjev. Ali veš, da netopir nima peruti? Njegove letalne okončine se imenujejo prhuti.


Saj ni res, pa je!

image

Med počitnicami so v toskanskem mestu Le Piastre v Italiji odprli prav poseben muzej – muzej laganja.


Facebook

FB

Junior se je pridružil pisani druščini uporabnikov Facebooka. Pridruži se jim tudi ti!image


Facebook Junior.si

Anketa


Kolikokrat je odrasla samica pande večja od svojega mladiča?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.Slovenija RSS: RSS 2.0
Izdelava spletne strani :: CMS :: Hosting :: SEO NETKO NGJZaložba Rokus Klett                
Oglaševanje
Seznam piškotov