Maj in Mango osvojila visoko nagrado!

image

Iz Washingtona smo prejeli odlično novico! Na sedežu National Geographica so razglasili zmagovalce mednarodnega fotografskega natečaja. Med več kot 46.000 sodelujočimi fotografijami je prvo mesto v kategoriji Neverjetne živali osvojil trinajstletni Maj Kastelic iz Ljubljane! Ponosni in veseli mu čestitamo k odličnemu priznanju!


9. Juniorjev likovni ekonatečaj

image

Uredništvo revije National Geographic Junior razpisuje nov likovni ekonatečaj ter te vabi na izlet z domišljijo! 

Ker so Združeni narodi leto 2017 razglasili za mednarodno leto trajnostnega turizma in razvoja, smo letošnji likovni natečaj naslovili: Na izletu.


Imate kaj za pusta hrusta?

image

Najbolj nori dnevi v letu se približujejo! Zimo je treba odgnati … pa četudi je to samo razlog za šemljenje in zganjanje norčij. Že veš, kdaj bo letošnji pust?


Čudež ali katastrofa?

image

Konec sveta so napovedali že starodavni Maji. Tudi ljudje različnih veroizpovedi se po vsem svetu pripravljajo nanj. Na televizijskem programu National Geographic Channel bodo februarja »lovili« viruse in raziskovali, ali lahko ti pripeljejo do uničenja.


Moč ognja in ledu preizkuša Snežno kraljico

image

Gerda in njen brat Kai po zmagi nad zlobno Snežno kraljico še vedno ne vesta, kaj se je pripetilo staršema, ki sta vodila prvotni upor. Skupaj z živalskimi prijatelji se odpravita novim dogodivščinam naproti.


Hipnoza: dobra zabava

image

Hipnoza je stanje zavesti, kadar je oseba (bolj) dojemljiva na vplivanje ali dela stvari, ki jih sicer ne bi. Kaj vse lahko ljudje počnemo pod hipnozo? Znamo peči torte in skakati čez ovire? Prijemamo sluzaste predmete? Mislimo, da živimo v džungli? Predvsem pa je bistveno vprašanje, ali znamo sodelovati?


Facebook

image

Junior se je pridružil pisani druščini uporabnikov Facebooka. Pridruži se jim tudi ti!image


Facebook Junior.si

Vpiši se


Ime Geslo

Anketa


Kdo ali kaj je Perun?


Juniorjeva nagradnica


Tukaj izveš imena srečnih nagrajencev.Slovenija RSS: RSS 2.0
Izrada web stranica :: CMS :: Hosting :: SEO NETKO NGJZaložba Rokus Klett                
Oglaševanje
Seznam piškotov